Kærlighed

Det fortæller dit ansigt om dig

28. april 2017 af Brit Nørbak. Foto: Claus Poulsen, Martin Høien, Panthermedia/All Over Press
Ved at læse og forstå linjerne i et ansigt kan du blive bedre til at kommunikere og forstå andre mennesker. Se nogle af ansigtstrækkene her.
Linjer i ansigt
Forstå, hvad de forskellige linjer i ansigtet betyder

Lær at læse linjerne i et ansigt

Vi kan lære meget om den person vi sidder overfor, ved at læse vedkommendes kropssprog. Korslagte arme signalerer lukkethed, hvis du rører ved en anden person, mens I taler, giver du udtryk for, at du er interesseret og hvis du sidder og snor en hårlok om fingeren, betyder det, du flirter. Men vi aflæser også ubevidst hinandens ansigter. Ved at læse og forstå linjerne i ansigtet kan du blive bedre til at kommunikere og forstå andre mennesker.

Linjer fra mundvigene og ned

Hvis man har linjer fra mundvigene og ned, kan det betyde, at man har været ude for en traumatisk hændelse, eksempelvis dødsfald, skilsmisse eller fyring.

Linjer på overlæben

Hvis man har lodrette linjer på overlæben, viser det, at her er et menneske, der giver mere, end det tager.

Læs også om, hvorfor vi husker ansigt bedre efter 30-års alderen

Linjer fra næsen til mundvigen

Hvis man har linjer fra næsen til mundvigen, viser det, at man har en udtalt evne til at udtrykke sig klart. De kaldes også labial-linjer. Det har bl.a. Anders Fogh Rasmussen og Barack Obama.
Hvis linjen kun er på venstre side af ansigtet, indikerer det skuffelser i den indre verden, som f.eks. i hjemmet eller familien. Sådan en linje har den tidligere fodboldspiller Kim Vilfort.

Linjer i panden

Hvis man har linjer i panden, kan det betyde, at man er en meget målrettet person. En enkelt, dyb linje mellem øjenbrynene vidner om en person med en stor portion selvdisciplin og selvopofrelse. Nikolaj Lie Kaas har sådan en linje. Tre eller flere linjer mellem øjenbrynene betyder, at man er perfektionist.

Poser under øjnene

Hvis man har poser under øjnene kan det betyde, at man holder følelser tilbage.

Ansigter

Sponsoreret indhold