Kærlighed

Erotisk litteratur er et hit

19. maj 2017 Af Helle Hartz. Foto: Panthermedia/All Over Press
Erotisk litteratur er kommet for at blive og bliver flittigt læst rundt omkring i de små hjem.
Erotisk litteratur er et hit

Med udgivelsen af ”Fifty Shades of Grey” i 2011 skete der en stor ændring inden for den erotiske litteratur, der havde tørstet efter fornyelse i mange år. Siden da, er det myldret frem med frække noveller og romaner og der kommer stadig nye til.

Læs erotisk litteratur som forspil

Bøgerne har sat fut i fejemøget i mange hjem rundt om i det ganske land (ja, hele verden faktisk). Og populariteten understreger, at vi har savnet fornyelse på det område og vi labber det i os. For ligesom almindelig litteratur, kan erotisk litteratur så meget.

Når man læser, i modsætning til når man ser film, kan man selv skabe sine billeder ud fra det skrevne ord. Man bestemmer selv, om karaktererne i fortællingen skal være mørke eller lyse, tykke eller tynde, skaldede eller med krøllet hår osv. Det samme gælder omgivelserne. Og man har ro til at nyde ordene og – med erotisk litteratur – komme i den rette stemning, mens man læser.

Det kan være rigtig godt som forspil. Specielt hvis man deler læseoplevelsen med sin partner. Det er da hyggeligt at ligge sammen under dynerne, i sengelampens skær og læse højt for hinanden og samtidig blive lidt tændte. Så selv om fortællingen er god, kan man næsten ligge og glæde sig til at kapitlet er slut…

LÆS OGSÅ: Erotisk litteratur som Fifty Shades-sex giver brandmænd gråt hår

Skab et fælles univers

For mange par kan erotisk litteratur også bruges som ”isbryder”. Hvis man nu ikke er så god til at kommunikere i sengen og fortælle, hvad man har lyst til, kan litteraturen bruges som formidler. Man kan vælge sin yndlingspassage fra en bog og læse den højt for sin partner, eller bede ham/hende læse den selv, og diskret antyde, at ”det her kunne jeg også godt tænke mig”.

Så hvis du ikke allerede har kastet dig over den erotiske genre, så kan vi kun varmt anbefale dig at komme i gang. Det er guf for både hjernecellerne og kroppen.

Ude og Hjemme anbefaler erotiske bøger

Fifty Shades of Grey bøger

Fifty Shades-serien

Den erotiske serie ”Fifty Shades of Grey” af E.L James startede for alvor bølgen af erotisk litteratur. Bare i USA har bøgerne solgt over 10 millioner eksemplarer, og filmatiseringen af den tredje bog i serien er i fuld gang.

Bøgerne handler om forholdet mellem den unge studerende Anastasia Steele og den rige forretningsmand Christian Grey. Allerede ved første møde tiltrækkes Anastasia af den smukke men dybt gådefulde Christian. De to kaster sig snart ud i et passioneret og vovet kærlighedsforhold, der dog kompliceres af Christians mørke fortid og dystre sind.

Læs mere og køb bøgerne her:

Nr. 1: Fifty Shades of Grey (sponsoreret link)

Nr. 2: Fifty Shades i Mørket (sponsoreret link)

Nr. 3: Fifty Shades Fri (sponsoreret link)

Nr. 4: Grey (sponsoreret link)

Calendar Girl bøger

Calendar Girl-serien

Ny måned – ny by – ny mand!

I ”Calendar Girl” følger vi den 24-årige servitrice Mia Saunders, der må tage arbejde ved et escortbureau for at hjælpe sin far med at betale hans spillegæld. Bureauets regler er simple: I løbet af ét år skal Mia tilbringe hver måned med en ny mand. Efter 12 måneder vil gælden være betalt

Sylvia Day bøger

Crossfire-serien

I den stærkt erotiske Crossfire-serie følger vi forholdet mellem Eva og Gideon. Allerede ved første møde er kemien mellem Eva og Gideon stærk, men deres forhold kompliceres af de følelsesmæssige ar, som de begge bærer med sig fra tidligere.

Den første bog i serien ”Blottet for dig” udkom i 2012 og blev øjeblikkelig en kæmpe succes.

Læs mere og køb bøgerne her:

Nr. 1: Blottet for dig (sponsoreret link)

Nr. 2: Spejlet i dig (sponsoreret link)

Nr. 3: Bundet til dig (sponsoreret link)

Nr. 4: Fanget af dig (sponsoreret link)

Nr. 5: I et med dig (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold