Kærlighed

Han knuste mit hjerte

9. maj 2020 Helle Hartz Foto: Panthermedia
Margit forelskede sig i en dejlig mand og troede, det var gengældt. Men pludselig stoppede han al kontakt til hende, uden at forklare hvorfor. Nu står hun tilbage med et knust hjerte og en masse spørgsmål...

Jeg mødte en mand for ca. 5 år siden, da jeg var i slutningen af 50’erne. Vi flyttede hurtigt sammen, og han var mit livs kærlighed, og han sagde at jeg var hans. Han behandlede mig godt og jeg stolede på ham. Pludselig en dag, efter vi havde været sammen i over 2 år, sagde han, at han fået meget travlt på arbejdet og havde brug for at være lidt alene. Han blev også nødt til at flytte i forbindelse med sit arbejde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det hele skete så pludseligt, og han flyttede med meget kort varsel og uden yderligere forklaringer. Og han har ikke ladet høre fra sig siden. Jeg har skrevet til ham flere gange både på sms og mail, og spurgt, hvad der skete og om vi kunne mødes for at snakke om det, men han har kun svaret en enkelt gang, at han ville skrive tilbage med et svar, men jeg har intet hørt. Det er over et år siden nu. Jeg har set ham en enkelt gang i byen, men han nikkede bare kort til mig og gik videre. Jeg er stadig helt rundt på gulvet over, hvad der skete og jeg savner ham så meget.

Jeg prøver at komme videre og har snakket med flere af mine venner om det, men der er ikke noget der hjælper, for jeg forstår simpelthen bare ikke, hvad der skete. Hvordan skal jeg komme videre?
Hilsen Margit

Kære Margit
Hvor er det trist at høre, at du er blevet forladt på den måde. Der kan være mange måder at komme sig over et brud på – for nogle hjælper det at tale med venner eller veninder eller at skrive sine tanker ned, mens det for andre kræver lidt mere professionel hjælp, f.eks. gennem samtaler med en psykolog eller terapeut. Et brud kan også føles hårdere, hvis det kommer som lyn fra en klar himmel, uden nogle tegn på, at noget var galt, og hvis man ikke engang kan få svar på hvorfor fra den, der har forladt en.

Din ekskæreste har tydeligt signaleret, at han ikke ønsker nogen kontakt med dig, så jeg tror du bliver nødt til at affinde dig med ikke at få nogle svar, desværre. Det er svært for mig at sige, hvad der ville virke bedst for dig for at komme dig over ham, men det lyder som om du virkelig kæmper med det, og derfor tænker jeg, at det ville være godt for dig at snakke med en psykolog, som kan hjælpe dig med at bearbejde de svære følelser og sorgen over at være blevet forladt, så du stille og roligt kan komme på fode igen. Og så skal man heller ikke undervurdere det gamle ordsprog om at tiden læger alle sår.

Lige nu er det stadig svært for dig, og du er ked af det og forvirret, men jeg er sikker på, at med nogle gode samtaler hos en psykolog og jo længere tid der går, vil du efterhånden kunne se lys for enden af tunnelen og lægge den dårlige oplevelse fra dig og forhåbentlig få mod på at møde kærligheden igen.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Han slog op på en sms

Sponsoreret indhold