Kærlighed

Han kommer for tidligt

24. oktober 2020 Helle Hartz Foto: Panthermedia
Er der noget man kan gøre, hvis han kommer for tidligt? Det er tit et stort tabu for en mand, men der er ikke noget at skamme sig over, og man kan selv gøre noget for at løse det. Læs med her.

Jeg har en mand, som jeg elsker højt. Vi har været sammen i 12 år, og vi er begge i midten af 30’erne. Vi har 2 dejlige unger, og et godt og stabilt ægteskab. Men der er noget, der gnaver. Min mand kommer for hurtigt, når vi er sammen. Og her er ikke tale om, at det er mig, der stiller høje krav til hans formåen, men at han virkelig ikke kan holde længe. Højst 5 min. (ja, jeg har taget tid).

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han prøver at tilfredsstille mig på andre måder, og nogle gange når jeg også at komme inden for den korte tid, men jeg savner at blive taget af ham i længere tid. Jeg ved godt, han ikke kan gøre for det, men det er så frustrerende. Vi har snakket om det, og han er godt klar over det selv, men vi ved ikke rigtig, hvad vi skal gøre. Det har faktisk næsten altid været sådan med ham, så det er ikke noget nyt, der er dukket op i vores sexliv. Nu er det bare så mange år, jeg har levet med de alt for korte seancer vi har sammen og jeg savner at mærke ham på den måde over en længere periode. Er der noget, vi kan gøre?
Kh Løven

Kære Løven
Tak for at du sætter ord på noget, som jeg ved mange oplever i deres parforhold. At han kommer for tidligt, er nærmest et tabu, fordi mange mænd føler sig angrebet på deres mandighed og mange kvinder føler, de er for krævende. Men ingen af delene er sandt. Der kan være forskellige grunde til det, så i aller første omgang vil jeg faktisk råde din mand til at gå et smut omkring lægen, for, formodentlig, at få afklaring på, om det er noget rent fysiologisk, der er årsag til det. Men dernæst er der nogle ting I selv kan prøve.

Ligesom kvinder, er det rigtig godt for manden at lave knibeøvelser, fordi de giver ham en stærk bækkenbund, så han får bedre kontrol over sit underliv og dermed også sine kønsdele. Det kan hjælpe ham til at mærke tydeligere, hvornår han er ved at komme og så kan han holde en lille pause, før I fortsætter. Det er dét man kalder start/stop-metoden. Den kan du også læse mere om på nettet, hvis du søger på det. Det kan være, at din mand bare er vanvittigt følsom forneden, så en tredje mulighed kunne være, at I brugte kondomer med en lettere bedøvende effekt. Det vil nedsætte følsomheden på ham, så han måske kan holde i længere tid og du også kan nå at få lidt ud af det. Giv ikke op, men prøv med disse ting og giv det lidt tid.

Hvis det går helt i hårdknude, kan I også snakke med en sexolog, der vil kunne give jer nogle øvelser, der måske kan hjælpe på det. Held og lykke med det.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Han har præstationsangst

Sponsoreret indhold