Kærlighed

Han vil prøve analsex - gør det ondt?

8. august 2020 Helle Hartz Foto: Panthermedia
Kristines kæreste vil gerne prøve analsex med hende, men hun er bange for, at det vil gøre ondt og spørger sexbrevkassen til råds. Læs svaret her.

Kære Helle.

Jeg har før skrevet til dig og fået et super godt råd med på vejen, og tusind tak for det. Så nu vil jeg altså forsøge mig igen. Sagen er den, at min kæreste og jeg bor med lidt distance, derfor holder vi gnisten ved lige med lidt hygge over telefon og webcam. Det plejer at gå meget godt, men så snart vi så er sammen rent fysisk, så er det som om han ikke kan få det samme liv i den. Han siger, at det intet har med mig at gøre, at han tænder enormt meget på mig og det virker også sådan. Men lige pludselig falder den bare. Derfor har vi snakket lidt om hvad der tænder ham. Og det gør analsex. Det har jeg bare aldrig prøvet før.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men ham her stoler jeg super meget på, og derfor vil jeg også gerne udforske det med ham og prøve nye ting. Og samtidig gøre noget der tænder ham. Hvad er dine bedste råd til første gang med anal og gør det virkelig så forfærdelig ondt som folk siger? Det er det eneste der skræmmer mig, ellers lyder det frækt.
Mvh Kristine

Kære Kristine
Hvor er det dejligt at høre, at du og din kæreste har sådan et godt forhold, hvor I kan snakke konstruktivt om tingene og hvor I også er åbne over for nye ideer. At din kæreste mister rejsningen, når I er sammen, kan der være forskellige grunde til. I jeres tilfælde kan det være, at han bliver lidt overvældet af jeres fysiske kontakt når I er sammen, da han mest er vant til at være fræk med dig på afstand via telefonen og webcam. Det er der ikke noget galt i, og jeg kunne forestille mig, at jo mere I er sammen, desto tryggere vil han også føle sig, og så går rejsningsproblemerne over. Og en måde I også kan afhjælpe det på er, som I også har talt om, ved at prøve noget, han ved, han virkelig tænder på, altså analsex.

Mange synes det er spændende og dejligt at gøre det, men er også, lige som du, bekymret for, om det gør ondt. Men med de rette forberedelser og remedier, burde det ikke være tilfældet. Der er to vigtige faktorer, der gør sig gældende, når I skal gøre det, og det er tålmodighed og glidecreme. Brug masser af det – både omkring selve anus og på det, der skal føres op. Start med at bruge en finger eller to til at føre ind, og lad på den måde muskulaturen vænne sig til udvidelsen, så den slapper af. Giv jer god tid, og nyd også det intime nærvær i denne lidt mere specielle situation I nu deler sammen. Når muskulaturen føles afslappet, kan I skifte fingrene ud med noget større, f.eks. en buttplug, som I igen sørger for er godt smurt ind i glidecreme. Indfør den forsigtigt og lad igen muskulaturen vænne sig til udvidelsen. Bevæg den derefter forsigtigt frem og tilbage. Og udskift derefter plug’en med ”den ægte vare”. Din kæreste skal trænge langsomt og forsigtigt ind i dig, og du kan guide ham undervejs og mærke efter og fortælle ham, i hvilket tempo det skal foregå. Og husk hele tiden at gøre det i et tålmodigt tempo, så alle parter kan nå at følge med. Du vil tydeligt kunne mærke, om din kæreste skal bevæge sig mere eller mindre oppe i dig, og så er det ellers bare at give jer hen til de mange skønne følelser og oplevelser det kan give for jer begge.

Der findes masser af blogindlæg og artikler på nettet, der behandler emnet på en god og saglig måde, hvor I ville kunne finde mange flere gode tips til en succesfuld oplevelse. Jeg ønsker jer mange gode timer med jeres nye leg.

De bedste hilsener Helle

Læs også: Hvor sidder de erogene zoner?

Sponsoreret indhold