Kærlighed

Jeg har meget følsomme bryster

5. september 2020 Helle Hartz Foto: Panthermedia
Martine har meget følsomme bryster, og nogle gange kommer hun af at blive berørt på dem, før hun overhovedet er "kommet i gang". Kan hun gøre noget ved det? Læs svaret her.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg har tænkt på noget længe, som jeg gerne vil spørge dig om. Jeg har altid haft meget følsomme bryster – specielt i området omkring brystvorterne. Ofte, når jeg er sammen med en mand, skal der ikke særlig meget til, før jeg faktisk opnår klimaks, når han berører mine bryster. Det er på den ene side rigtig dejligt, men nogle gange også lidt irriterende, da vi nogle gange nærmest ikke engang når at komme rigtigt i gang, før jeg allerede er ”futtet af”. Jeg har ikke hørt om andre kvinder, der har det på samme måde som mig. Er det noget, man kan gøre noget ved?
Hilsen Martine

Kære Martine
Du er en af de få (heldige) kvinder, der kan komme blot ved berøring af dine bryster, og det er der ca. kun 1 % kvinder der kan. Du synes selv, det kan være lidt irriterende, men jeg synes i stedet du skal glæde dig over din supersensitivitet i det område, for det fører jo som regel til en dejlig forløsning, og hvem vil ikke gerne have det? Du kan jo forklare den partner du er sammen med, at det er sådan du er sat sammen og så evt. bede ham skrue lidt ned for berøringen af dine bryster, så du kan holde lidt længere.

Du kan også overveje at købe en creme med lidt bedøvende effekt, som du kan smøre på dine brystvorter, for at tage lidt af følsomheden. Men du kunne også vende det om til noget positivt og tænke, at bare fordi du er kommet én gang, er ”showet” ikke nødvendigvis overstået for dit vedkommende. En af de skønne ting ved kvindens seksualitet er, at hun (ofte) kan komme flere gange, mens det er manden, der tit taber gassen af ballonen, når han først er nået i mål. Nogle gange skal det bare trænes lidt. Og det synes jeg da er oplagt i din situation at prøve at arbejde henimod. Rent teknisk, kunne du prøve at øve dig, f.eks. når du tilfredsstiller dig selv: Efter du er kommet, skal du fortsætte med at stimulere dine bryster og/eller dine kønsdele, selv om de kan føles lidt overfølsomme. Gør det blidt og forsigtigt, og mærk så, om du ikke, stille og roligt, bliver ophidset igen.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Hvor sidder de erogene zoner?

Sponsoreret indhold