Kærlighed

Jeg kan ikke få orgasme sammen med min partner

27. juni 2020 Helle Hartz Foto: Panthermedia
En kvinde i 30'erne har svært ved at komme, når hun er sammen med sin partner. Er der noget, hun kan gøre?

Jeg er en kvinde på 36 år, der synes, jeg har et afslappet og sundt forhold til min egen krop og min seksualitet. Jeg har altid nydt sex og er ikke bange for at snakke om det eller bede om at få det, som jeg gerne vil have det. Når jeg tilfredsstiller mig selv, har jeg ingen problemer med at få orgasme, men når jeg er sammen med en mand, har jeg meget, meget svært ved at komme. Uanset om vi har samleje eller hvis han slikker mig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nogle gange er jeg tæt på, men så er det som om luften går af ballonen. Jeg nyder at have sex, men nogle gange ville det da være dejligt at nå helt i mål. Har du nogle forslag til, hvordan jeg kan få orgasme sammen med min partner?
Kh Liljekonvallen

Kære Liljekonvallen
At du allerede kan komme, når du tilfredsstiller dig selv, er et godt tegn på, at du har godt fat på, hvordan din seksualitet ”virker”, og det er også et godt udgangspunkt for at kunne tage det skridtet videre med en partner. Der er mange faktorer der kan spille ind, hvis man har svært ved at komme sammen med en partner, f.eks. at man ikke føler man helt kan være sig selv og slappe af og også at man vil orgasmen så meget, at man kommer til at forcere det, og så udebliver den bare.

Det lyder som om, at du har lidt sværere ved at være dig selv når du er sammen med en partner, og derfor ikke kan slappe af i din krop på samme måde, som når du er alene. Lige præcis det er jo noget, der foregår inde i dit hoved, og den eneste, der kan ændre det, er dig. Så du må øve dig i at ”slukke” for din hjerne og tænde op for lysten. Og så vil jeg foreslå dig at tage lidt legetøj til hjælp. En klitorisvibrator kan være lige præcis det lille ekstra der skal til når du nærmer dig klimaks, til hjælpe dig helt i mål. De findes i alle mulige afskygninger og udformninger og hvis din partner er med på den, kan han jo evt. føre den for dig, hvis I synes, det kunne være frækt.

Når du har brugt den et par gange og forhåbentlig er kommet med den, og din krop (og dit sind) har lært at få orgasme sammen med din partner, kan du lægge den fra dig igen og derefter lege videre med din lyst og dine klimakser sammen med din partner. Held og lykke med det.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Jeg har aldrig fået orgasme

Sponsoreret indhold