Kærlighed

Jeg tænder på fødder - er jeg mærkelig?

1. august 2020 Helle Hartz Foto: Panthermedia
Frederik tænder på fødder og er bange for, at han er mærkelig. Men det er han ikke. Han er det man kalder for fodfetichist, og det er der ikke noget galt i.

Hvad går sådan noget fetichisme egentlig ud på? Er det ligefrem en form for sygdom eller noget som bare er lidt specielt? Jeg synes f.eks. at fødder/tæer virkelig er en fræk kropsdel på en kvinde, og jeg kan næsten få udløsning bare af at røre og slikke dem. Er det mig, der er ude på et sidespor?
Hilsen Frederik

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Frederik
At have en fetich kan betyde noget vidt forskelligt, fordi det er udtryk for, at man tænder på vidt forskellige ting, det kan f.eks. være bestemte kropsdele (fødder, armhuler, lægmuskler osv.). Det kan også være af mere taktil karakter, som f.eks. følelsen af silke mod hud, at have gummi eller læder på osv. Og det kan også være rettet mod bestemte situationer, som at man tænder på at være stuepige, der bliver tvunget til at gøre rent. Ja, der er næsten ikke den ting eller situation eller lign., der ikke kan kategoriseres som fetichisme, hvis den tænder nogen.

Det kan for nogen være mere grænseoverskridende end for andre, alt efter hvad fetichen går ud på og hvor ekstrem den er. For virkeligt erklærede fetichister betyder det, at de ikke kan blive seksuelt ophidsede uden den. Som du beskriver det, tænder du rigtig meget på fødder/tæer, og det er der jo intet farligt eller ulækkert i, så så længe din partner er med på, at du giver lige præcis den kropsdel ekstra meget opmærksomhed, når I er sammen, er det jo helt fint. Der findes flere forskellige fora for fetichister på nettet, så prøv at google det. Her kan du finde nogle ligesindede, du kan dele dine lyster med.

Men uanset hvad, er der ikke noget som helst galt i at have en fetich, og du er ikke ude på et sidespor. Betragt blot dig selv som lidt mere eksperimenterende og åben i forhold til mange andre.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Hun vil ikke eksperimentere i sengen

Sponsoreret indhold