Kærlighed

Jeg vil ikke slikke

22. august 2020 Helle Hartz Foto: Shutterstock
Jane er ikke særlig vild med at dyrke oralsex, og nu er hun bange for, at hendes nye kæreste ikke vil have hende af den grund. Hvad skal hun gøre?

Jeg er en kvinde på 31 år, der lige har fået en ny kæreste. Jeg har haft to kærester før da, og en af de ting, som var lidt af et problem med dem begge var, at jeg helt ærligt ikke er særlig vild med oralsex. De må gerne gå ned på mig, men jeg har ikke særlig meget lyst til at tage dem i munden. Det er ikke fordi jeg synes, at mandens kønsdel er ulækker, for jeg elsker at have sex, men jeg synes bare ikke den er særlig appetitlig, hvis den skal andre steder hen, som f.eks. i min mund. Det var noget af det mine tidligere kærester klagede lidt over, og nu er jeg bange for, at min nye kæreste også vil synes det er et problem. Hvad skal jeg gøre?
Kh Jane

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Jane
Det er meget forskelligt, hvad vi tænder på og ikke tænder på, og nogle synes at oralsex er dejligt, mens andre ikke er så vilde med det. Bare fordi man ikke tænder på lige præcis den aktivitet, er det ikke ensbetydende med, at man så er sippet eller ikke kan nyde sex, og der findes mange andre måder at have forspil på. Hvis du ikke har lyst til at tage ham i munden, skal du ikke tvinge dig selv til det, bare fordi han måtte have lyst til det.

Du kunne jo eventuelt tilfredsstille ham med hånden i stedet for (og husk at bruge glidecreme – det føles meget bedre for jer begge). Med lidt øvelse og teknik kan du næsten få det til at føles på samme måde som oralsex. Der findes også forskellige aggregater du kan bruge på ham, f.eks. et penissleeve, der er et blødt og elastisk silikone”rør”, du bevæger ned over hans skaft, og som skulle, efter sigende, føles virkelig dejligt. Det hedder et Tenga-æg og kan købes i de fleste webshops. Det tror jeg kunne kompensere for den oralsex, som mange mænd, og måske også din nye kæreste, vil efterlyse hos dig.

Jeg synes samtidig du skulle tage problemet i opløbet, og snakke med ham om det allerede nu, før det måske bliver et problem. Forklar ham, at det ikke er fordi du synes hans manddom er ulækker eller frastødende, men at du simpelthen bare ikke er så vild med at udføre oralsex, men at du godt vil finde på nogle løsninger, der kan tilfredsstille jer begge. Held og lykke med det.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Vi har forskellig sexlyst

Sponsoreret indhold