Kærlighed

Jeg vil ikke være bar forneden

27. februar 2021 Helle Hartz Foto: Panthermedia
Stinnes kæreste kan godt lide det glatte look forneden - det kan Stinne ikke. Skal hun gå på kompromis og fjerne det hele for hans skyld? Læs svaret til hende her.

Jeg er en kvinde i 30’erne, der lige har fået en kæreste, som jeg er meget glad for. Han er dog mest til det glatte look forneden. Både hos sig selv og kvinder. Jeg er helt ærligt ikke særlig vild med at skulle være helt bar dernede. Jeg synes, det ser unaturligt ud. Han siger, han godt kan leve med, at jeg bare trimmer mig, men jeg ved, at han allerhelst så mig helt uden hår. Jeg tænker over det, hver gang han er nede i det område, og så mister jeg lidt fokus på selve nydelsen og bekymrer mig over, om han synes, jeg er utiltrækkende dér. Vi har talt om det, og han siger, han er o.k. med det, men det generer mig, at jeg ved, han tænder på noget andet end det, jeg rent faktisk har. Skal jeg gå på kompromis – eller skal han?
Kærlig hilsen Stinne

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Stinne

Den er lidt svær, for indtil videre er det jo egentlig ham, der er gået på kompromis. Jeg kommer til at tænke på et gammelt ordsprog, der hedder: Du kan tvinge en hest til truget, men du kan ikke tvinge den til at drikke. Nu har du ”tvunget din kæreste til truget”, men du føler dig ikke sikker på, at han ”drikker” med fornøjelse, og det får dig til at miste fokus. Og du føler jo også selv stor modvilje mod at blive slæbt til truget. Hvordan har du det med, hvordan han ser ud forneden? Er det noget, du tænker over eller synes godt eller dårligt om? Det kan måske sætte tingene lidt i perspektiv. Du kan også overveje, hvad der er nemmest at leve med: usikkerheden omkring hans evt. ”væmmelse” ved din hårpragt eller din opfattelse af hans glæde ved synet af dig, hvis du er helt glat forneden?

Hvis du beholder den kønsbehåring, du har nu, bliver du også nødt til at stole på, at han ikke frastødes af det, som han selv siger. På den anden side ville du måske bedre kunne slappe af, hvis du overgav dig til skraberen. Måske kunne du prøve i en periode at gå med det glatte look og så mærke efter, både om der er forskel i hans reaktion og din egen, og så tage den derfra.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Han lugter dårligt forneden

Sponsoreret indhold