Kærlighed

Jeg vil snakke frækt

23. januar 2021 Helle Hartz Foto: Panthermedia
Thomas vil gerne prøve dirty talk med sin kæreste, men det har indtil videre været lidt akavet, når han prøvede. Læs sex- og samlivseksperten Helle Hartz' gode råd her til hvad han kan gøre.

Jeg er en mand på 39 der for et halvt års tid siden blev kæreste med en sød og skøn kvinde. For et par måneder siden prøvede jeg mig lidt frem med noget dirty talk, da vi lå og var lidt frække sammen. Jeg har aldrig rigtig prøvet det før og min kæreste reagerede ved at bryde ud i latter. Jeg grinede med, for jeg kunne også godt se det komiske i det. Men samtidig synes jeg også det er lidt frækt. Spørgsmålet er om jeg skal glemme den idé, eller om der er en måde hvorpå jeg kan få min kæreste til at tænde på det også? Er der en bestemt form for dirty talk der har bedre effekt end andre? Og hvordan får jeg overbevist min kæreste om at det er en god idé efter den komiske episode?
Mvh Thomas

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Thomas
Dirty talk kan være rigtig frækt og ophidsende og fungere som et super krydderi til ens sexlege, men som du også selv har oplevet, kan det være svært at finde de rigtige ord. Det er meget forskelligt, hvordan og hvad man lige tænder på. Nogle kan lide at tonen er lidt hård og bestemt i det, hvor man f.eks. beordrer den anden til at gøre forskellige ting, f.eks. ”Tag mig i munden” eller ”Rør ved mine bryster”. Andre kan godt lide, hvis man beskriver, hvad man oplever undervejs, f.eks. ”Du føles så varm indeni” eller ”Jeg elsker at mærke dine læber på min krop”. Man skal også finde ud af, hvilke ord for ens køn og krop man vil bruge – om det er i den bløde afdeling, eller om det er nogle lidt mere pornografiske af slagsen.

Der er ikke noget, der er mere rigtig end noget andet. Jeg synes du skal snakke med din kæreste om det og fortælle hende, at der var en grund til at du prøvede det på et tidspunkt, og selv om hun reagerede med at grine af det, er det noget, du godt kunne tænke dig at prøve igen. Spørg hende, om hun har det på samme måde og hvis hun er åben over for ideen, kan I jo sammen finde ud af, hvilke ord og udtryk I kunne finde ophidsende. Den snak i sig selv kan måske endda komme til at virke lidt fræk og fungere som et skønt forspil, og det i sig selv er jo ikke så tosset. Held og lykke med det.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Vores sexliv fungerer ikke

Sponsoreret indhold