Kærlighed

Netdating: Her kan du søge efter kærligheden

10. maj 2017 af Louise Søgaard. foto:Colourbox
Hvor kan du finde din kommende kæreste. Søg blandt profilerne på disse hjemmesider for netdating
Netdating

FIND DIN KÆRESTE VIA NETDATING

www.udeoghjemme.dk har vi lavet en liste med beskrivelser af og priser på 18 populære sider for netdating. Nogle af siderne henvender sig bredt, andre henvender sig specifikt til folk med særlige krav til en eventuel kæreste. Der er noget for enhver smag.

LÆS OGSÅ: Foretrækker du at date på gammeldags manér fremfor netdating? Her får du gode råd til at komme i gang

Dating.dk:
Danmarks største og ældste datingside med mennesker fra alle samfundslag og alle afkroge af landet. Sitet har både et automatisk matchsystem, som sender dig matches hver dag samt et socialt element, hvis du gerne vil møde nye mennesker, men ikke nødvendigvis date.

Love.dk:
Et lidt blandet forum med både dating, debat, videoer og alt muligt andet, som appellerer mest til de unge.

Parship.dk:
Reklamerer med at være Europas største, men siger ikke noget om antal danske brugere. Et mere seriøst datingunivers, hvor medlemmerne tager en personlighedstest og derefter bliver matchet med egnede kandidater.

Senior-contact.dk og 40plus.dk:
Kærlighed og hygge for modne mennesker.

Q500.dk:
En norsk ide, som har spredt sig til hele Skandinavien. Som hos parship.dk tager medlemmerne en test, men denne test er utroligt omfattende og udviklet af forskere med statslig støtte, da man ønsker at studere relation-testens evne til at forudsige pars tilfredshed med deres forhold.

Match.com:
Eksisterer i 24 lande og har millioner af profiler. Hvis du vil møde en udenlandsk mand, er dette måske den bedste mulighed.

Singleplus.dk:
Kun for singler med børn og ikke kun et sted at finde dates. Medlemmerne har et socialt fællesskab, og du kan ikke undgå at blive involveret og inviteret til diverse arrangementer. Her er dog to kvinder pr. mandligt medlem.

Singleparent.dk:
Som singleplus - bare uden det sociale element. Her handler det kun om at finde en kæreste, som også har børn.

Elitedaters.dk:
Et seriøst sted for mennesker, som gerne vil møde en partner med styr på karrieren og en lang uddannelse. Akademiske titler, høje lønninger og dyre adresser præger medlemmernes profiler. .

Beautifulpeople.com:
Et datingsite for mennesker, som synes, de er smukkere end gennemsnittet. Du kan kun blive medlem, hvis du bliver stemt ind af nuværende medlemmer, som finder dig smuk nok.

Doktordating.net:
Rettet mod ansatte i eller med tilknytning til det danske sundhedsvæsen.

Petdating.dk:
For singler, der også elsker deres dyr. Her finder du en kærlig dyreven, så du ikke risikerer, at din nye kæreste ikke kan lide din kat.

Farmerdating.dk:
Hvis du gerne vil finde en landmand og bo på landet.

Handicapdating.dk:
Stedet for alle handicappede. Her er både kærlighed og sex.

xldating.dk:
Mødested for mennesker i store størrelser.

Victoriamilan.dk
Hjemmesiden for udenomsægteskabelige affærer, sexdating og anonyme engangsknald...

Sponsoreret indhold