Kærlighed

Pust (sex)liv i dit parforhold

19. december 2019 Camilla Kjems
Når den første forelskelse har lagt sig, er det helt normalt at aktiviteten på de hvide lagner falder. Men vores seksualitet udvikler sig livet igennem, og derfor er det vigtigt også i parforholdet at blive ved med at prioritere sex. Her får du 3 helt konkrete råd, du kan få din partner med på allerede i dag.
Fødder

Når den første forelskelse har lagt sig, hverdagen tager over og børnene har meldt deres ankomst, er det helt normalt at aktiviteten på de hvide lagner falder. Men vores seksualitet udvikler sig livet igennem, og derfor er det vigtigt også i parforholdet at blive ved med at prioritere sex og blive ved med at udforske hinanden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men hvad kan man helt konkret gøre, for at få fyret op under sexlivet? Vi har spurgt podcastværterne Helle Hartz og Sebrina Hendrich, der sammen har podcasten ”Skru’ op for sex”. Her får du 3 helt konkrete råd, du kan få din partner med på allerede i dag.

1: Sæt sex i kalenderen. Det kan lyde som det mest usexede i verden, men det virker. Det ugentlige sanselige frirum skal bruges til kærlige overraskelser, berøring og måske sex – og kan blive lige præcis dét I kan gå og glæde jer til hele ugen.

2: Send frække sms’er til hinanden. Måske endda med lidt frække billeder til, hvis I også tænder på det visuelle. Op til jeres ugentlige date, kan I på den måde bruge dagen som ét langt forspil.

3. Skriv hver især et ønske eller en seksuel fantasi ned på et stykke papir, og læg det i en lille fælles krukke. Tag den frem og træk et stykke papir, når I er i stødet til lidt eventyr. Det kan både åbne op for gode snakke og nye oplevelser.

Hør hele podcasten her – og få mange flere tips. Hør den eventuelt sammen med din partner, så I begge får ideer og bliver motiveret til en masse dejlige seksuelle eventyr sammen.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Om podcasten:

"Skru op for sex" er en podcast, hvor vi taler om alt fra parforhold, der trænger til et kærligt klap i numsen, jordskælvslignende orgasmer – eller i virkeligheden mangel på samme. Din vært er Sebrina Hendrich, der har sex-og samlivseksperten Helle Hartz med i studiet. I podcasten får du også tips til fræk inspiration og sexlegetøj, der kan bidrage til at få legen og lysten tilbage i parforholdet.

Sponsoreret indhold