Kærlighed

Sådan får du en mand til at forelske sig

30. januar 2015 af Karin Heurlin, foto PantherMedia
Vær den første til at ringe. Betal regningen og gå i seng med ham den første aften. Ny bog råder singlekvinder til at gøre noget nyt, hvis de vil vinde mandens hjerte

Kvinder skal holde op med at spille kostbare. De skal ikke trippe rundt og stirre på telefonen i håb om, at en særlig mand ringer. Og de skal stoppe med at sidde stille i baren med et indbydende smil i håb om, at den dejligste mand i lokalet vil prikke dem på skulderen og byde på en drink.

Hvis en singlekvinde vil have en mand, skal hun frem i skoene, finde modet og selv gøre en indsats. Det mener forfatteren Blake Lavac, som har skrevet datingbogen "Own that guy in 60 days." (Vind hans hjerte på 60 dage.)

Kvinder skal vise mod

Her kommer han med en hel række råd til singlekvinder, som skal bringe dem held på datingmarkedet. Ifølge Blake Lavac handler det hverken om et smukt udseende eller et godt hjerte, hvis man vil have en mand til at forelske sig i en. Det handler om mod. Kvinder skal vise, at de tør vinde en mand, og derfor skal de glemme alle gamle råd om, at det er manden, der skal tage initiativet.

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden, da hun mindst ventede den

Gå hele vejen den første aften

Hvis man skal tro Lavac, gælder det ikke om at holde manden hen. Heller ikke når det handler om sex. Hvis man vil vinde hans hjerte, skal man straks hive ham med hjem under dynen allerede efter første møde.

Går man ud og spiser sammen, skal kvinden heller ikke sidde og vente på, at manden diskret tager regningen. Den skal hun selv gribe ud efter.

- På den måde sætter du manden på en piedestal. Du skal få ham til at føle sig godt tilpas, siger den kontroversielle forfatter, som har læst psykolog i London. Hans største viden om forholdet mellem mænd og kvinder har han dog samlet op, da han selv blev single efter 15 års ægteskab. Da han trådte ud på datingmarkedet, mærkede han en tydelig forskel på, hvordan kvinder opførte sig. Hvad der virkede. Og hvad der ikke virkede.

LÆS OGSÅ: Ofrede alt for kærligheden

Let at vinde en mands hjerte

I hans øjne skal kvinder holde op med at følge de gamle datingregler. Kvinder skal i stedet for tage initiativet.

- Det er utroligt, hvor let der er at vinde en mands hjerte bare ved at bruge de rigtige teknikker. Og alligevel er der så mange kvinder, der ikke kan finde ud af netop det. Så spørgsmålet er: Hvad gør de forkert. Og hvad skal de gøre i stedet for," udtaler han til MailOnline.

Her nogle af hans budTag initiativ

Find modet til at være den, der starter kontakten. Ser du en dejlig mand i byen, så byd ham på en drink. Inviter gerne en mand på date. Ring, skriv eller snak. Du skal ikke vente på, manden gør det først.

Betal regning

Find dankortet frem, når du er på date. Normalt plejer den udgift at ligge på manden, men ved at betale, viser du, at du er i kontrol.

Ring først

Hold op med at sidde og vente ved telefonen. Selvom du kun lige har mødt en mand, så ring op først og sig: Tak for sidst.

Hav sex den første gang

Normalt er rådet at vente. Men ifølge Blake Lavac bliver en mand meget mere vild med kvinden, når de går hele vejen fra start.

Har du ikke fundet den rigtige endnu?
Måske du kan finde kærligheden på dating.dk >>

Artiklen indeholder affiliatelinks.

Sponsoreret indhold