Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Få dig en elsker

18. december 2019 Helle Hartz Foto: Shutterstock
Denne uges brevkasse er ikke et problem, som Helle Hartz skal løse, men et kærligt opråb fra en kvinde i sin bedste alder, der opfordrer alle single kvinder til at pakke deres eventuelle negative kropsopfattelse væk og få sig en elsker.

Giv et abonnement på Ude og Hjemme i julegave

Kast dig ud i det
Hej Helle. Jeg læser altid din brevkasse med stor interesse og synes, at det er nogle spændende problematikker, du tager op.
Mit brev er nu ikke et problem, men noget jeg gerne vil dele med de andre læsere, da jeg tror, nogle måske kan bruge den til noget. Jeg er en kvinde på 48 år, der har været single i over 7 år. Det er bestemt ikke med min gode vilje, og jeg bruger fra tid til anden meget energi på at være på forskellige datingsider osv., men det er som om, at prinsen på den hvide hest ikke rigtig er der.
I de sidste 2 år har mit kærlighedsliv stået helt stille, og dermed også mit sexliv, på nær lidt onani en gang imellem, for om ikke andet prøve at holde dampen lidt oppe. Samtidig har jeg kæmpet lidt med min krop, da jeg i forbindelse med en noget tidlig overgangsalder har taget næsten 10 kg på og jeg føler mig ikke særlig attraktiv.
Men så ved et tilfælde blev jeg pludselig kontaktet af en fjern bekendt, jeg havde mødt til en fest for flere år siden, og som nu var i en position, hvor han var blevet single og var på udkig efter noget uforpligtende sex i sin nyvundne frihed. Han er slet ikke kærestepotentiale, men jeg har altid synes godt om ham. Og så fór der en djævel i mig og jeg tænkte ”hvorfor ikke?” og svarede ham, at den var jeg med på, og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Det der egentlig bare skulle have været et engangsaffære har udviklet sig til, at han er blevet min faste elsker. Og det er så ukompliceret, da vi begge er enige om, at vi ikke skal være kærester, men bare ses fra tid til anden og have noget skøn sex. Jeg kan mærke, at det har givet mig lidt mere overskud i hverdagen, efter mit sexliv er blevet sparket i gang igen. Jeg er generelt lidt gladere og jeg tror også, at jeg udstråler det, så måske vil det tiltrække andre mænd? Jeg tænker, at mens jeg venter på mr. Right, kan jeg jo lige så godt forsøde ventetiden på den bedst mulige måde. Det var bare et lille indspark fra mig, som jeg håber mange singlekvinder i min alder måske kan bruge som inspiration.
Kh B.I.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære B.I.
Sikke dog et skønt brev, som forhåbentlig kan være til inspiration for vores singlelæsere, uanset om de er mænd eller kvinder. Det er så dejligt at høre, at du ikke har givet op og samtidig udfordrede dig selv lidt og tog chancen i stedet for at afvise den mulighed, der pludselig dukkede op. Nogle gange kan vi godt have lyst til at gøre noget, men samtidig være så bange for udfaldet, at vi alligevel ikke handler på det, og det afholder os fra at få nogle skønne oplevelser, og det er da synd.
Jeg tror at vi generelt skal turde være lidt mere impulsive og modige og åbne for nye muligheder, og samtidig ikke være så kritiske over os selv, for som du skriver, så kan det godt være, at du følte dig uattraktiv, men det gjorde din elsker tydeligvis ikke, siden han vælger at komme tilbage igen og igen. Så hurra for modet, hurra for god sex og jeg håber det netop har givet dig blod på tanden til at lede videre efter den eneste ene. Han er sikkert derude et sted.
De bedste hilsener Helle

Læs også: En læser fortæller: Hjerter til alle

Sponsoreret indhold