Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Forbudte fantasier

22. februar 2019 af Helle Hartz. Foto: Panthermedia.
En læser skammer sig over de tanker og fantasier, der ophidser hende. Helle Hartz understreger dog i sit svar, at det er helt almindeligt – og absolut ikke noget at skamme sig over.

Forbudte fantasier

Det er lidt svært for mig at indrømme, for jeg skammer mig over det, men jeg har sådan nogle fantasier om at blive ”misbrugt” og taget meget, meget hårdhændet af en eller flere mænd – sådan meget voldeligt, og hvor jeg egentlig ikke har lyst, men så alligevel bliver meget ophidset af det. Også fantasier om at få smæk – sådan med pisk og sådan noget.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg ser mig selv om et fuldstændig ”almindeligt” og velfungerende menneske til daglig. Jeg har ikke nogen traumer fra barndommen eller lign. Men nogle gange, når jeg skal tilfredsstille mig selv, får jeg de her fantasier, der tænder mig helt vildt, og som jeg skammer mig over bagefter. Jeg er helt normal?

Mvh. J.T.

Prøv også: Tilfreds dig selv med sexlegetøj - find det her

Kære J.T.

Ja, det er du! Langt de fleste mennesker har frække fantasier, og lige så mange har nogle, der i virkelighedens verden måske ikke er så stuerene. Og det er helt i orden. Jeg plejer at sige, at tanker er toldfrie, og det er fantasier også. Så længe de forbudte tanker kun foregår i hovedet, er der ikke noget galt i det overhovedet.

Mange af os tiltrækkes og ophidses af ting, man ikke må, og ting med spændingselementer – det kan også være at springe i faldskærm, køre for stærkt på motorvejen eller stjæle i et supermarked. Men derfor behøver man ikke nødvendigvis gøre det. Spændingen og tankerne i sig selv er nok til at ”tilfredsstille” en. Og det er det du oplever med dine fantasier, så lad du bare tankerne flyve.

Det lyder heller ikke til, at det er noget, du har tænkt dig at gøre/opleve i virkeligheden, men det behov kan jo godt opstå, hvis dine fantasier ikke længere ophidser dig. Så kan det selvfølgelig godt blive lidt mere besværligt. Det er selvfølgelig ikke en god idé at blive f.eks. voldtaget rigtigt. Så kan du evt. spørge en sexpartner, du er fortrolig med, om I kan lave noget rollespil sammen, hvor I lader som om. Og husk altid i sådanne situationer at have et stopord, f.eks. ”Tivoli”, som betyder, at uanset hvad, så slutter den seksuelle leg lige her og nu. God fornøjelse.

De bedste hilsener Helle

Læs også: Sex- og samlivsbrevkassen: Han falder i søvn bagefter

Sponsoreret indhold