Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Forelsket i min venindes bror

23. november 2019 Af Helle Hartz. Foto: Panthermedia og Shutterstock
En splittet læser skriver til Helle Hartz, da hun er blevet forelsket i sin venindes storebror. Hun er bange for, hvordan veninden vil tage det og frygter at blive uvenner med veninden. Læseren vil ikke slutte det med storebroren, men vil samtidig heller ikke være uvenner med veninden - hvad gør hun? Læs Helles bedste råd her.
Sex- og samlivsbrevkassen: Forelsket i min venindes bror

Jeg er en ung kvinde på 24 år, der er blevet forelsket i min venindes storebror, og jeg ved han også er interesseret i mig, for vi har kysset i smug til flere forskellige fester, og vi har set hinanden flere gange. Grunden til at vi har været hemmelige omkring det er, at min veninde en gang fortalte mig, at for nogle år siden havde en af hendes andre veninder været sammen med hendes storebror, og det var hun blevet meget stødt over. Derfor har jeg det både dårligt med, at jeg nu har været sammen med ham, og også dårligt over at vi ikke har sagt noget til hende. I starten vidste jeg jo ikke helt, hvad det ville udvikle sig til, så derfor sagde jeg ikke noget. Jeg vil helst ikke blive uvenner med min veninde, men jeg vil samtidig heller ikke slutte det med hendes storebror, da vi bliver mere og mere forelskede i hinanden.

Den splittede

Læs også: Sex- og samlivsbrevkassen: Forelsket i en gift mand

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære den splittede

Jeg kan ikke se, hvorfor det skulle være et problem, at du og din venindes storebror skulle blive kærester. Man er jo som regel ikke selv herre over, hvem man forelsker sig i – det kunne lige så godt være naboen, en studiekammerat, kollega eller noget helt fjerde. Og det synes jeg ikke, andre skal blande sig i – heller ikke de allernærmeste, med mindre selvfølgelig at de kan se, at det ville være et usundt forhold på den ene eller anden måde. Men det lyder det jo ikke til at være i jeres tilfælde. Nu har din veninde tidligere fortalt dig, at hun blev såret, sidste gang en veninde gik bagom ryggen på hende med samme ”problem”, så jeg synes du skal skynde dig at få fortalt hende, hvordan landet ligger. Du kan jo sige til hende, at grunden til at du først fortæller hende det nu, netop er fordi du var bange for, hvordan hun ville reagere, og du så nødigt ville såre hende, men også forklare hende, at hendes storebror virkelig betyder noget for dig, og det er derfor du gerne vil have klare linjer mellem hende og dig, nu da din relation til storebroren udvikler sig. Hvis hun er en sand veninde, pakker hun sin små irrationelle holdning til sin storebrors kærlighedsliv væk og bakker jer fuldt ud op i jeres fremtidig forhold.

De bedste hilsener Helle

Læs også: Sådan får du en mand til at forelske sig

Sponsoreret indhold