Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Han har været sammen med andre mænd

28. februar 2018 af Helle Hartz, Foto: Panthermedia / All Over Press
"Han har været sammen med andre mænd" skriver en læser til Ude og Hjemmes Sex- og samlivsbrevkasse ekspert Helle Hartz. Spørgsmålet er, om han er biseksuel, og hvad konen skal gøre ved det? Se svaret her..
Han har været sammen med andre mænd

Han har været sammen med andre mænd

Kære Helle

Jeg har en skøn mand, som på alle områder opfylder alle mine seksuelle ønsker. Han er fræk, ligefrem og på alle måder med på samtlige fantasier og forslag, jeg kunne tænke mig. Han er seksuelt meget erfaren og har eksperimenteret en del med sin seksualitet, før han mødte mig. Vi har nu været sammen i fire år, og alt går godt. Vi taler åbent sammen om alting,  og for et par uger siden fortalte han, at han også tænder på sex med andre mænd. Altså han vil ikke være kærester med en mand, men det er ren sex.

Fortid

Det er noget, han har dyrket før min tid, men lysten er der stadig. Jeg blev temmelig overrasket over at høre om denne side af ham, for han er meget maskulin. Og vi har trods alt været sammen i nogle år, uden at han har fortalt det. Det forklarer han med, at han var nervøs for min reaktion. Egentlig synes jeg, det er fint, at han er så åben over for at udforske sin seksualitet, og skulle han endelig være mig utro, ville jeg hellere have, at det var med en mand end med en anden kvinde. Teknisk set er han vel biseksuel – eller kan han mon være bøsse ”i skjul”? Og er det noget, jeg bør være opmærksom på i forhold til, at vi altså bor sammen og har et barn på vej? Håber på svar.

Med venlig hilsen Susanne

Læs flere artikler fra Sex- og samlivsbrevkassen her

Kære Susanne

Mange flere mænd, end man skulle tro, tænder på den seksuelle akt med en anden mand, uden at de føler sig decideret tiltrukket af ham. Af en eller anden grund er det ikke nær så acceptabelt for mænd at have den slags lyster, som det er for kvinder. Pigesex bliver generelt betragtet som okay – og tilmed lidt pikant – og to piger kan sagtens have sex sammen, uden vi betvivler deres kvindelighed eller lyst til mænd. Mændene må gå lidt mere stille med dørene, fordi de straks bliver mistænkt for at være skabsbøsser. Vi skal være varsomme med at putte os selv og andre i alt for snævre kasser. De fleste af os har vores primære præferencer rettet mod et køn, men det er faktisk de færreste af os, der er 100 procent hetero- eller homoseksuelle. Nogle udlever deres seksualitet med begge køn – andre kun med det ene, men de fleste oplever en eller anden form for seksuel spænding mod dem begge. Om ikke andet så i fantasier eller drømme. 

Få fat i lidt sexlegetøj her - Det kan få gang i sexlivet 

Kommunikation

Det er dejligt, at I kan tale åbent og uden fordømmelse og bebrejdelser. Bliv ved med det. Hvis han har tillid til, at han kan fortælle dig, når lysten til at være sammen med en anden mand trænger sig på, kan I måske finde et kompromis i fællesskab, som kan tilfredsstille jer begge og undgå fortielser, skam og mistillid. 

De bedste hilsener Helle

Sponsoreret indhold