Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Han slog op på en sms

21. marts 2020 Helle Hartz Foto: Panthermedia
Malene har været sammen med en fyr i over 5 måneder, men pludselig begyndte han at blive mere og mere distanceret og så slog han op med hende på en sms. Hvad var det lige, der skete? Læs Helle Hartz' svar til den frustrerede kvinde.

For 5 måneder siden mødte jeg en fyr, som var charmerende, sød, romantisk og kærlig. Han sagde mange gange, at jeg var kvinden i hans liv, og jeg blev meget forelsket i ham og havde også på fornemmelsen, at ham her var noget helt specielt. Men for 3 uger siden begyndte han at ses med mig mindre og mindre, og han virkede distræt og fraværende. Han svarede kun kort på mine beskeder og tog ikke telefonen, når jeg ringede. Og så lige pludselig – ud af det blå – fik jeg en smsbesked om, at han ikke ville være sammen med mig mere. Uden nogen særlig forklaring, man bare, at han ikke syntes, vi skulle ses mere og jeg måtte have det godt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg forstår ingenting, og har været så ked af det lige siden. Jeg føler mig helt knækket, jeg savner ham, og ville i det mindste bare gerne have en forklaring på, hvorfor han slog op. Hvad har jeg gjort forkert?
Hilsen Malene

Kære Malene
Hvor er det trist, at du er blevet forladt – og så på en så uacceptabel og hjerteløs måde. Det er altid svært at blive slået op med, men der findes mange nogenlunde hensynsfulde måder at gøre det på, men den via sms, er virkelig ikke én af dem.

Jeg kan godt forstå du er forvirret, når han sådan skifter fra at kalde dig kvinden i hans liv til at dumpe dig uden varsel. Men du skal ikke stille dig selv spørgsmålet om, hvad du har gjort galt, for det handler ikke om dig eller hvad du har gjort. Jeg tror det handler om ham, og hvad han nu en gang måtte gå og tumle med, som han øjensynligt ikke kan finde ud af og ej heller kommunikere ud på en ordentlig måde. Selv om du lige nu er nede i et mørkt hul, så skal det nok blive lyst igen, men du må acceptere, at du ikke kommer til at få svar på dine spørgsmål om hvorfor.

Han har tydeligt vist dig, at han ikke vil have nogen kontakt til dig mere, og selv om det er hårdt, må du prøve at komme dig over det, uden svar. Sørg, græd og vær ked af det, og husk, at med tiden vil han glide helt ud af din bevidsthed, og du kan komme videre og finde den helt rigtige mand for dig.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Han skriver aldrig, når vi ikke er sammen. Er jeg for krævende?

Sponsoreret indhold