Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Han vil ikke bruge legetøj sammen med mig

18. januar 2020 Af Helle Hartz. Foto: Pantermedia
Karin vil gerne have lidt sexlegetøj med ind under lagnerne, men hendes kæreste vil ikke. Hvad skal hun gøre?

Han afviser legetøj

Jeg er en kvinde på 38 år, der har en dejlig kæreste, som jeg har været sammen med i 9 år. Vi har et rigtig godt sexliv og selv om vi har kendt hinanden så længe, er der stadig ”gang i lagnerne”, og vi eksperimenterer og udvikler os hele tiden. Det eneste vi endnu ikke har prøvet, er at inddrage sexlegetøj i vores sexliv, og det er jeg egentlig lidt ked af. Min kæreste er ellers ret åben for nye ideer, men de gange jeg har bragt det på bane, afviser han det og siger, at han ikke synes der er behov for det, og at han burde være rigeligt for mig. Jeg ser det ikke som en erstatning for ham, men blot som en sjov ekstra ting, der kunne tilføje lidt ekstra krydder på vores samvær, men det er han ikke med på. Man skal jo selvfølgelig ikke presse nogen til noget de ikke har lyst til, men jeg kunne så godt tænke mig at prøve det, så hvad gør jeg for at overbevise ham om, at det kunne være sjovt at prøve?
Mvh Karin

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Karin

Hvor er det dejligt at høre, at I har et dejligt og tilfredsstillende ”selv om” I har kendt hinanden så længe. Sexlegetøj som en del af den seksuelle akt i et parforhold er noget, der stadig deler vandene. Nogle synes det er herligt og bruger det tit, mens andre synes det er et no-go og noget man kun bruger, når man tilfredsstiller sig selv – eller slet ikke. Men det er, som du også skriver, jo ikke ment som en erstatning for partneren, men som et supplement til sengelegene. Jeg tænker, at hvis din kæreste skal hoppe med på ideen, skal du også præsentere ham for noget, der ikke virker truende eller for voldsomt, men i stedet noget, som han kan se ideen med at bruge (også) for sin egen fornøjelses skyld.

Hvis du skal starte i den helt blide afdeling, kunne det være med noget, der nærmest ikke engang er at betragte som sexlegetøj, nemlig et sæt håndjern. Måske er hverken du eller din kæreste til dominans, men bare selve handlingen og signalværdien bag, kan være første skridt til, at din kæreste kan se, at der ikke er noget ”farligt” i at have noget ekstra med under lagnerne. Der findes i dag meget sexlegetøj, der er udviklet specielt til par, da begge parter kan bruge det sammen og på hinanden. Det er ofte også meget lækkert i kvaliteten og designet, så det ikke ligner sexlegetøj, og dermed både dejligt at bruge og ikke virker intimiderende på nogen. Blandt andet kan man erhverve sig en penisring, der i høj grad kan glæde begge parter, da den både stimulerer ham, når han bærer den og samtidig stimulerer dig, når du placerer dig oven på den.

Hvis du søger på parvenligt legetøj på nettet, kan du se det store udvalg. Du kunne jo foreslå din kæreste, at han kiggede med. Og sige til ham, at I i første omgang bare kan kigge og dermed måske blive inspireret til at købe noget senere. Så har han også mulighed for at vænne sig til tanken. Og understreg endnu en gang over for ham, at det overhovedet ikke er fordi du savner noget i sengen eller vil erstatte ham med det, men ser det som noget hyggeligt og blot som et supplement til jeres i forvejen dejlige sexliv. Jeg ønsker dig held og lykke med at få introduceret lidt lækre legesager.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Pift parforholdet op med disse frække lege

Sponsoreret indhold