Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Hun bliver ikke våd mere

16. november 2018 af Helle Hartz. Foto: Panthermedia.
At en kvinde ikke bliver våd kan ifølge eksperten Helle Hartz skyldes flere ting. Læs dem her.
Sex- og samlivsbrevkassen: Hun bliver ikke våd mere

Hun bliver ikke våd mere

Mig og min kæreste har boet sammen i lidt over halvandet år, og vi er stadig meget forelskede og har sex næsten hver eneste dag. Indtil for nyligt blev hun altid våd, når vi var sammen, hvilket jeg synes er rigtig frækt og dejligt. Men de sidste par gange, vi har været sammen, har det knebet med det. Jeg har spurgt hende om det, og hun siger, at hun er ophidset, så jeg forstår det ikke. Når jeg tilfredsstiller hende oralt, virker hun mere våd, og hun kommer også. Er det fordi hun ikke tænder på mig ellers, eller tvinger hun sig selv til at komme?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

J.P.

Se også: Massageapparater kan hjælpe jer på vej - find udvalgte her

Kære J.P.

Der kan være mange årsager til, at en kvinde ikke bliver våd. Det kan være, at hun ikke er ophidset nok eller har behov for et længere forspil for at blive rigtig tændt. Her er oralsex jo en god måde at varme hende op på, og som du skriver, bliver hun også både ophidset og våd ved det. Det kan også være fordi, din kæreste måske har ekstra meget om ørene lige nu – er stresset eller bekymret på anden vis. Sådanne psykologiske faktorer kan for mange kvinder have indflydelse på deres seksualitet. En tredje mulighed kan være noget hormonelt. En kvindes cyklus er meget påvirkelig og kan ændre sig flere gange i løbet af hendes liv. Du skriver ikke, hvor gamle I er, men jeg gætter på, at I er i 20’erne eller 30’erne. Så jeg tror ikke, at din kæreste er i overgangsalderen, så det er nok ikke forklaringen. Men derfor kan din kæreste jo godt have en hormonel ubalance, f.eks. hvis hun spiser p-piller og har skiftet mærke eller bruger hormonspiral eller lign.

Hvis det er noget, der også generer din kæreste, synes jeg, hun skulle tage en snak med sin læge for at få afklaret, om det er noget fysisk eller psykisk, der hindrer hendes naturlige smørelse. Jeg tror ikke, du skal bekymre dig om, om din kæreste fremtvinger eller ligefrem simulerer orgasme. Det ville også være dumt at gøre – både over for dig og hende selv. Du kan jo købe noget glidecreme og lige så diskret fiske det frem, når I skal være sammen. Og samtidig forklare hende, at du gerne vil have, at det føles bedst muligt for hende også. Tag evt. en snak med hende, hvor du fortæller hende, at du både er bekymret for, at hun ikke bliver våd, og om hun tænder på dig. Og spørg hende, om der er noget, du kan gøre for at hjælpe hende på vej. Det kan blive en god snak, hvor I kan få vendt eventuelle ting, der kunne ligge til hinder for et godt og glidende sexliv.

De bedste hilsener Helle

Læs også: Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg er aseksuel

Sponsoreret indhold