Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg er forelsket i min gifte nabo

14. marts 2020 Helle Hartz Foto: Panthermedia
Dorthe er lige gået fra sin mand og flyttet for sig selv i rækkehus. Hun har opdaget, at hendes nabo er ret tiltrækkende, men han er også gift. Hvad skal hun gøre?

For et års tid siden flyttede jeg fra min mand, da jeg længe havde været utilfreds i vores ægteskab. Skilsmissen var forholdsvis smertefri og vores 2 døtre tog det også pænt og vi deles om at have dem 7/7.

Jeg flyttede ind i et dejligt rækkehus, og jeg opdagede hurtigt, at min nye nabo er rimelig pæn og virkelig sød og vi hilser altid på hinanden og smiler. Men det han er gift. Jeg har dog på fornemmelsen, at det ikke går så godt i deres ægteskab. Jeg har hørt dem skændes ret tit ude på terrassen, og hun virker indesluttet og sur, når jeg møder hende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sidste gang jeg mødte ham ved postkasserne, spurgte jeg ham, om han havde lyst til at gå i biografen. Han troede jeg mente alle 3, men jeg svarede, at det kun skulle være med ham. Han så helt perpleks ud og mumlede noget om ”måske på et eller andet tidspunkt” og gik så sin vej. Jeg tror på, at man er sin egen lykkes smed, og man må gøre noget, hvis der skal ske noget. Skal jeg være så fræk at købe 2 billetter, og så invitere ham helt konkret? Jeg snakkede med min veninde om det, men hun synes jeg er helt gal på den og jeg skal lade ham være. Hvad synes du?

Hilsen Dorthe

Kære Dorthe

Jeg er helt enig med din veninde, og for at sige det helt klart og tydeligt, så synes jeg du skal holde snitterne fra din nabo. Medmindre der var en gensidig tiltrækning, og I begge nærmest ikke kunne leve uden hinanden, så kunne der have være noget i det, men det lyder som om, at du har brygget nogle teorier om din nabos ægteskab sammen, som måske passer ind i dit ønskescenario, men som ikke er sådan i virkeligheden.

Jeg er også af den overbevisning, at man som udgangspunkt holder fingrene fra gifte mænd. Der er jo en grund til at de er gift, og det skal man respektere og ikke skabe ravage i folks ægteskaber, bare fordi man måtte være mere eller mindre perifært tiltrukket af vedkommende. At du har hørt dem skændes, behøver ikke betyde andet, end at de gør de fleste i et ægteskab fra tid til anden, og det er der ikke noget odiøst i, eller behøver betyde, at de er ulykkelige sammen.

Jeg synes du skal vende skytset ud mod resten af verden i stedet for på din nabo, hvis du er på udkig efter en mand. Der er et helt land fuld at gøre godt med – også en masse, der ikke er gifte.

De bedste hilsener Helle

Læs også: Jeg har en affære

Sponsoreret indhold