Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg er til ældre kvinder

19. februar 2018 af Helle Hartz, Foto: Panthermedia
En læser har skrevet: "Jeg er til ældre kvinder", og vil gerne vide, om der er noget galt med det. Ude og Hjemmes faste sex- og samlivsbrevkasse-ekspert, Helle Hartz, giver svar på spørgsmålet.
Jeg er til ældre kvinder

Jeg er til ældre kvinder

Jeg håber, jeg må skrive til dig, selv om jeg er en ung mand på 28 år. Jeg har nemlig et problem, som jeg håber, du kan hjælpe mig med. Jeg har det nemlig sådan, at jeg mest falder for kvinder, der er meget ældre end mig selv – mere end 20 år ældre end mig. Jeg synes, at kvinder på min egen alder er umodne, mens ældre kvinder er langt mere interessante. Jeg synes, det er lidt pinligt, og min familie og venner ved ikke noget. De sidste forhold, jeg har haft til ældre kvinder, har jeg holdt hemmeligt, fordi jeg var bange for, hvad andre ville sige til det. Er det mig, der er noget galt med?

Med venlig hilsen Sten

Læs også: Sex- og samlivsbrevkasse - Jeg overvejer at gå i swingerklub

Kære Sten

Alle, der har noget på hjerte inden for sex- eller samliv må hjertens gerne skrive til mig, så dit spørgsmål er ganske velkomment. Man siger, at kærlighed ingen alder har, og det er det, der gør sig gældende for dit vedkommende. Og det er der intet galt i. Tænk bare på Frankrigs præsident Emmanuel Macron, der er et godt eksempel på, at man sagtens kan forelske sig og gifte sig med en væsentlig ældre kvinde (hans kone er 24 år ældre end ham). Jeg tror, det er tid for dig at komme ud af skabet og erkende – både over for dig selv og din omgangskreds – hvad du er til. Det er både noget rod og uværdigt, at du går og skjuler dine forhold, fordi du er bange for, hvad dine omgivelser vil sige. Det er noget, hverken du eller andre alligevel kan ændre på, så i stedet for at afvise eller benægte det, så omfavn det og stå ved det. Du har al mulig ret til at forelske dig i lige præcis, hvem det måtte være, uanset alder. Og jeg tror også, at langt de fleste vil have fin forståelse for det, så længe du er glad. Det vigtigste er, at du bliver lykkelig med din kommende partner, og vælger med hjertet i stedet for, hvad du tror andre synes er fornuftigt. Held og lykke.

De bedste hilsener Helle

Tilfreds dig selv med sexlegetøj - find det her

Sponsoreret indhold