Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg græder efter sex

4. januar 2019 af Helle Hartz. Foto: Panthermedia.
Er det normalt at græde efter sex? Læs sex- og samlivsekspert Helle Hartz’ svar her.
Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg græder efter sex

Jeg græder efter sex

Jeg har et måske lidt mærkeligt spørgsmål, som jeg gerne vil vende med dig. Jeg elsker min kæreste, og vi har et rigtig godt sexliv. Han er god til at gøre, hvad jeg beder om, og jeg nyder det virkelig meget. Men en gang imellem, når vi har sex, og jeg kommer, kan jeg få en underlig følelse i kroppen og får faktisk lyst til at græde. Jeg prøver at gøre alt for, at han ikke opdager det, så han ikke tror, jeg er ked af det, eller at han har gjort noget forkert eller har gjort mig ondt. For jeg har det jo godt og dejligt. Jeg synes faktisk, at det er lidt skræmmende, for jeg ved ikke, hvad der sker i mig. Er det normalt eller…?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kh Tudemarie

Få fat i den perfekte vibrator her

Kære Tudemarie

At du nogle gange får lyst til at græde efter dit klimaks, er slet ikke unormalt. Nogle gange kan man opleve, at en orgasme kan forløse nogle andre dybereliggende følelser, som kan få en til at græde. Lidt på samme måde som man kan opleve det under en god massage. Vores krop er jo så finurligt skruet sammen, at det hele hænger sammen på kryds og tværs – det fysiske og det følelsesmæssige er forbundet med hinanden. Så det er ikke, fordi du nødvendigvis er ked af det, men fordi dit klimaks har forløst nogle andre følelser i dig – og det er jo som regel meget godt, selv om reaktionen kan være lidt skræmmende.

Jeg synes bestemt heller ikke, at du behøver at skjule det over for din mand. Når det sker næste gang, så fortæl ham, at det ikke er på grund af ham, men fordi der kom en overraskende forløsning, som du måske ikke en gang selv er klar over, hvad handler om, men at den føles god. Det er også en kærlighedserklæring over for ham at vide, at han kan få dig helt derud, hvor du slipper helt og holdent. Og så har du jo også ham at putte dig ind til, mens gråden stilner af. Og det kan jo være ret rart i sig selv.

De bedste hilsener Helle

Læs også: Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg er aseksuel

Sponsoreret indhold