Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg kan ikke vælge

2. november 2018 af Helle Hartz. Foto: Panthermedia.
Det er selvfølgelig et luksusproblem at skulle vælge mellem to mænd, der begge er meget interesserede i én. Men det betyder ikke, at det ikke kan være svært – og det er netop tilfældet for denne læser, der har problemer med at beslutte sig mellem to mænd. Læs eksperten Helle Hartz’ råd her.

Jeg kan ikke vælge

Jeg er en kvinde på 31 år, der gennem det sidste halve år har datet to forskellige mænd. Jeg har følelser for dem begge, og jeg synes, det er ved at være på tide at jeg engagerer mig med kun én af dem og afslutter med den anden. Problemet er bare, at jeg ikke ved, hvem jeg skal vælge. Jeg har hele tiden håbet, at det ligesom ville give sig selv med tiden, men det er ikke sket. Samtidig er de begge to begyndt at stille spørgsmålstegn ved vores relation og vil gerne vide, hvor jeg står med dem, hvilket jeg godt kan forstå.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De to mænd er hinandens totale modsætninger: Den ene er altid meget velklædt, har en lækker bil, sidder i et højt betalt job og bor i et lækkert hus med designermøbler osv. Han er helt sikkert en eftertragtet ungkarl, og jeg har altid været lidt smigret over, at han har valgt at være sammen med mig. Han komplimenterer mig for mit udseende og virker nærmest stolt, når vi er ude sammen, og han præsenterer mig for nogen. Men han virker ikke særlig interesseret i mine synspunkter og kan virke nærmest irriteret, hvis jeg synes noget andet end ham. Han kan godt virke lidt pedantisk. Det seksuelle er lidt til den kedelige side, og jeg bliver ikke tilfredsstillet særlig tit. Når han har fået udløsning, så slutter akten der. Han går ofte i bad og falder derefter i søvn. Jeg tror nu nok, det er noget, jeg ville kunne snakke med ham om og lave om på, hvis det skulle være.

Den anden mand er helt anderledes: Han er mere boheme-typen. Han bor i en lille, farverig lejlighed, han går ikke op i mærketøj og bruger aldrig jakkesæt og har bare en lille, praktisk bil. Han er meget spontan og virker meget selvsikker på sig selv og sin tilgang til livet. Jeg synes, at hans øjne gnistrer, når han kigger på mig, og jeg føler jeg kan være mig selv sammen med ham. Han bekræfter mig, men ikke kun på grund af mit udseende, men også for mine meninger, og vi har nogle spændende og inspirerende samtaler. Og vi har dejlig, nærværende sex, hvor jeg også bliver tilfredsstillet – også selv om han er blevet ”færdig” før mig. Jeg er så meget i tvivl om, hvem af dem jeg skal vælge, for jeg synes de hver især har noget interessant at byde på, og jeg synes de er lige tiltrækkende. Kan du give mig et godt råd eller to?

Kh. Den tvivlrådige

Få fat i lidt sexlegetøj her - det kan få gang i sexlivet

Kære ”Den tvivlrådige”

I bund og grund kommer det helt an på, hvad du søger i en partner. Det er nemt at blive blændet af status og materielle goder og en høj levestandard, men tænk på, hvilke sider af dig selv, du holder nede på grund af det, i forhold til at føle sig set og hørt, og så pyt med designmøbler og dyre middage. Hvem giver dig sommerfugle i maven og får dig til at føle dig elsket? Svaret findes inde i dig selv, så lad være med at kigge på de ydre omstændigheder og mærk efter i maven. Prøv at forestil dig, hvordan dit liv vil se ud om 10 år med hver af de to mænd. Hvem af dem tror du passer bedst ind i din forestilling om det liv, du gerne vil have 10 år fra nu? Ud fra det, du beskriver, synes jeg faktisk, det ligger lige for. Den ene mand tager nydelse – den anden giver. Den ene mand viser dig frem – den anden ser dig.

En af de ting, jeg mener er vigtigt i et velfungerende forhold, er det seksuelle. Det er limen, der binder os sammen, hvor vi kan møde hinanden i et privat, intimt og følelsesmæssigt rum, hvor vi deler noget specielt sammen og finder nydelse sammen. Her beskriver du ret tydeligt, hvem af de to mænd, der lever op til de ting. Jovist kan du ”reparere” eller udvikle en mere nydelsesfuld seksualitet med den første mand, men det fungerer jo temmelig godt med mand nummer to, så hvis du spørger mig (og det gør du jo), så ved jeg godt, hvem jeg ville vælge. Man kan købe (sig til) mange ting, men ikke kærlighed. Held og lykke med det.

De bedste hilsener Helle

Læs også: Sex- og samlivsbrevkassen: Træt af hans fortid

Sponsoreret indhold