Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg overvejer at gå i swingerklub

31. januar 2018 af Helle Hartz, Foto: Panthermedia.
Stenbukken overvejer at gå i swingerklub, men er i tvivl, om hun tør. Og hvad gør man så? Ude og Hjemmes faste sex- og samlivsbrevkasse-ekspert, Helle Hartz, giver svar på spørgsmålet.
swingerklub

Jeg overvejer at gå i swingerklub

Jeg er en 28-årig pige, der har svært ved at finde fyre, der vil være kærester med mig. Når jeg er på dating, er det også svært, for jeg er ikke den, der ser bedst ud på fotos – og jeg er selv ret kræsen. Nu har jeg tænkt på, at jeg måske skal droppe de høje krav, for jeg savner virkelig at føle mig sexet og begæret. Sidste efterår læste jeg en del artikler om swingerklubber, da der var åbent hus rundt omkring i landet. Jeg har fået ret meget lyst til at prøve det, men er i tvivl om, om jeg tør, for jeg har ikke nogen veninder, der vil med. Hvad gør man så?

Fra stenbukken

Læs også: Flere spørgsmål om sex

Kære Stenbukken

Jeg tror, langt de fleste singler har en tendens til at stille meget høje krav til en kommende partner, og det kan, som du selv antyder, godt spænde ben for nogle gode ”emner” derude. Jeg lagde mærke til, at du skrev om fotos og at du selv er ret kræsen. Du har sikkert hørt det før, men udseendet er jo ikke alt, og erfaringsmæssigt har jeg selv oplevet flere gange at blive positivt overrasket i selve face-to-face mødet med en anden person, som måske ikke så særlig spændende ud på et fotografi, men som vandt med sin fremtoning og personlighed. Jeg tror, du skal nedjustere lidt og se, om det ikke åbner op for flere potentielle mænd.

Swingerklubber

Hvad angår swingerklubber, kan du roligt møde op som singlepige alene til en introaften. De fleste klubber har jævnligt introaftner uden for almindelig åbningstid, og hvor der ikke kræves dresscode/nøgenhed, og hvor der ingen seksuelle aktiviteter er i huset imens. Her får man oftest en rundvisning, hører om stedets regler og om de arrangementer og events, som klubben tilbyder. Det er ganske ufarligt. Nogle klubber har også tilknyttet særlige datingsites, hvor man kan komme i kontakt med andre brugere af stedet. Du kunne jo overveje at oprette en profil og søge efter en kvinde, der også mangler en at følges med. Du er helt sikkert ikke den eneste, der leder efter en følge-svend til at besøge sådan et sted første gang. Tjek klubbernes hjemmesider og vælg det sted, der tiltaler dig mest, og spring ud i det. Det vil sikkert give dig nogle spændende oplevelser, og hvem ved – måske møder du drømmemanden der?

De bedste hilsner Helle

Sponsoreret indhold