Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg tænder på en anden

27. januar 2018 af Helle Hartz.
Foto: Panthermedia
Jeg er lykkeligt gift, men jeg tænder på en anden... Hvorfor? Ude og Hjemmes faste sex- og samlivsbrevkasse-ekspert, Helle Hartz, får hver uge spørgsmål om alt inden for kærlighed, parforhold og erotik.
Jeg tænder på en anden

Jeg tænder på en anden

Jeg er en ung pige først i 30’erne. Min mand og jeg har kendt hinanden i 11 år, har været gift i fem, og vi har to pragtfulde børn. Min mand, som jeg elsker, er sød, kærlig, opmærksom, en utrolig dejlig far, og vores sexliv er godt og tilfredsstillende. MEN... jeg har det sidste halve år haft lyst til en anden mand, som tænder mig helt vildt. Jeg vil ikke have et forhold til ham. Jeg vil ”bare” have sex med ham. Min mand ved dette og har accepteret denne lyst hos mig. Jeg har dog aldrig været min mand utro. Jeg har tænkt som en gal over, hvad der dog gør, at jeg har det sådan. Håber, at du kan hjælpe med opklaringen.

Mange hilsner Mig

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: Jeg tænder på en anden... Mon monogami er noget for mig?

Kære Mig

Det lyder, som om du har mødt et seksuelt match. Og det handler i høj grad om kemi. Undersøgelser viser, at sammensætningen af feromoner, der er hormonelle duftstoffer, udgør 80 procent af den seksuelle tiltrækning, for vi ubevidst føler over for et andet menneske. Hvis I havde været hulemennesker, ville det have været naturens måde at fortælle jer, at I ville kunne avle sammen. Men i dag stiller vi flere krav til vores partner end bare at være en god sexpartner. Du og din mand har et godt liv sammen på alle planer, som du beskriver det. Og han er forstående over for din lyst til en anden mand, hvilket jeg synes er meget rummeligt. Det lyder endda, som om du ville have hans velsignelse, hvis du valgte at føre dit sex-eventyr ud i livet med den anden mand. Men du skal i hvert fald tænke over konsekvenserne, hvis du gør det. Der kan ske det, at du bliver ualmindeligt skuffet, og så er den jo selvfølgelig ikke længere. Der kan også ske det, at det bliver en helt fantastisk oplevelse, men så er det jo tit sådan, at ”mere vil have mere”, og det kan være, du får svært ved at slippe det/ham igen. Og så har vi balladen i forhold til din mand og dit ægteskab. Er det værd at sætte over styr for en enkeltstående mulig fantastisk, erotisk oplevelse? Du skriver, at din mands og dit sexliv er godt og tilfredsstillende. Måske savner du bare lidt spænding eller ekstra krydderi, som kan få dine tanker afledt fra den anden mand? Og så dit sexliv med din mand bliver (endnu) bedre og tilfredsstillende. Du bestemmer selvfølgelig selv i sidste ende, om du vil føre din erotiske fantasi ud i livet, med eller uden din mands vidende, men gør dig selv det lysende klart om de forskellige risici, der er forbundet med din beslutning. Bagefter kan det måske være for sent.

De bedste hilsener Helle

Se også: Sex- og samlivsbrevkassen: Min mand var mig utro

Sponsoreret indhold