Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg venter og venter…

18. januar 2019 af Helle Hartz. Foto: Panthermedia.
En kvinde har været elskerinde til en gift mand i mange år, og nu er hun efterhånden blevet lidt træt af at vente på ham og på den fremtid, de kunne have sammen. Men skal hun blive ved med at vente? Helle Hartz giver her sit bud på en løsning.

Jeg venter og venter…

Jeg er en kvinde på 61 år, som for mange år siden mødte en gift mand, som jeg blev meget forelsket i. Han har altid sagt, at ham og hans kone ikke havde noget tilfælles, men at han samtidig ikke ønskede at gå fra hende. Hun har været syg i mange år, og lægerne gav hende ikke mange år at leve i, men hun har det, trods sin sygdom, okay, og han er blevet hos hende. Gennem alle årene har vi mødtes i det skjulte og altså haft en temmelig langvarig affære efterhånden. Når jeg spørger ham om en mulig fremtid sammen, undviger han spørgsmålet, og jeg ved ikke, hvad han egentlig vil. Nu har det stået på i så mange år, og jeg er faktisk ved at være lidt træt af at blive holdt hen og er begyndt at tænke over, hvor længe jeg gider vente på ham. Og om der overhovedet er noget at vente på. Skal jeg stille ham et ultimatum? Skal jeg væbne mig med (endnu mere) tålmodighed?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hilsen Den evige elskerinde

Prøv også: Tilfreds dig selv med sexlegetøj - find det her

Kære ”Den evige elskerinde”

Ja, det tunge lod for en elskerinde er jo tit, at hun netop er nummer to og dermed altid lidt ude på sidelinjen og ofte ikke har den store indflydelse på situationen. Det er også den situation du har været i i mange år. På den anden side er det lidt uretfærdigt, at det er sådan. For du har jo også investeret noget i det her og har følelser på spil, så du burde også have noget at skulle have sagt her. Hvis jeg skal være helt ærlig, så lyder det som om, at manden du har haft en affære med i så mange år, har trukket det lange strå her: Han har på den ene side en kone derhjemme, som han kan være ægtemand for og drage omsorg for, og på den anden side får han sine behov for bekræftelse og sex dækket hos dig. Det er da en total win-win-situation for ham, og det er han ”sluppet af sted med” i mange år.

Selvfølgelig undgår han at svare på dine spørgsmål om fremtiden, da de ville betyde, at han skulle tage stilling til en masse ting, der kunne blive ubehageligt. Men jeg synes, du har danset efter hans pibe alt for længe allerede. Du har også et liv at leve, og jeg tænker, at du egentlig har spændt ben for dig selv og din mulighed for at finde en kærlighed, der er gengældt, alt for længe. Så jeg synes, du skal tage en alvorlig snak med ham, hvor han klart melder ud, hvad hans planer med dig er for fremtiden. Og hvis han ikke kan love dig, det du gerne vil have, synes jeg, du skal bryde med ham, slikke sårene og så begynde at kigge dig om efter en seriøs partner.

Der er ikke nogen, der siger, det bliver nemt, hvis du bryder med ham. Du har immervæk brugt mange år sammen med denne mand, så der er en stor risiko for, at du i en periode vil føle dig tom og alene, men jeg er af den faste overbevisning, at ingen mennesker er fortjent med halvhjertede, småfesne forhold, men i stedet skal sigte efter kærlighed med glæde, lyst, tillid og respekt. Og det virker ikke som om, at du får det med denne mand. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med det.

De bedste hilsener Helle

Se også: Sex- og samlivsbrevkasse: Jeg kan ikke glemme ham

Sponsoreret indhold