Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg vil bindes

12. juni 2021 Helle Hartz Foto: Panthermedia
Signe kunne godt tænke sig at blive bundet en gang imellem, når hun har sex. Er det bare hende, der er pervers? Og hvordan skal hun få det sagt til sin nye kæreste? Læs svaret her.

Jeg er 31 år, og jeg er lige blevet kæreste med en fyr. Vi er stadig ved at lære hinanden at kende – også rent seksuelt. Jeg føler på mange måder, at vi er rimelig ens i sengen, men det er sådan, at jeg tænder på at blive bundet/fikseret, og det er noget, jeg godt kunne tænke mig med min nye kæreste. Det er ikke sådan, at jeg også skal have smæk eller sådan noget. Jeg kan bare godt lide at være bundet – i hvert fald noget af tiden, jeg har sex. Men jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg skal få det bragt på bane, uden at han synes, jeg er underlig eller pervers. Har du nogle gode råd?
Kh. Signe M.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Signe M.

Lad mig allerførst understrege, at det er hverken underligt eller per­verst at have lyst til at blive bundet. Der er mange, der tænder på det med at være forsvarsløs i en eller anden forstand og underkaste sig en anden person ved f.eks. at være bundet. I alle forhold, hvad enten de er nye eller med nogle år på bagen, er det vigtigt med kommunikation – også omkring, hvad man tænder på. Så hvis du godt kunne tænke dig, at din nye kæreste bandt dig, bliver du simpelt hen nødt til at sige det til ham. Du kunne evt. spørge ham, om han har hørt om ”Fifty Shades of Grey”, dengang den hittede helt vildt. Det har han sikkert – og så kunne du spørge ham, hvad han syntes om noget af det, der blev beskrevet dér, som f.eks. at blive bundet. Og derefter kunne du dreje det ind på dine egne præferencer.

Den lidt mere ”modige” tilgang kunne være, at du sådan helt henslængt lagde et par håndjern eller noget reb klar på sengen, næste gang I skal være sammen, og så se, hvordan han reagerer på det. Hvis han bliver for­skrækket, fordi han måske tror, at det er ham, der skal bindes, må du forklare ham, at det er dig, det er møntet på. Jeg tror, at det efterhånden er de færreste, der ikke vil synes, at det er helt okay at gøre, så kast dig ud i det.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Jeg vil domineres

Sponsoreret indhold