Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg vil domineres

7. juni 2019 Af Helle Hartz. Foto: Panthermedia.
En mand har i flere år skammet sig over sit ønske om at blive domineret af en kvinde. Sex- og samlivsekspert Helle Hartz afviser skammen og giver samtidig gode råd til at få udlevet fantasien på den bedste måde.

Jeg vil domineres

Jeg skriver til dig i håb om, at du kan komme med nogle gode råd i min situation: Jeg er en mand på 52 år, der i mange år har gået med en fantasi, som jeg virkelig skammer mig over. Jeg har længe drømt om at blive domineret af en kvinde, på sådan en virkelig grim og nedværdigende måde, hvor hun binder og slår mig og kalder mig grimme ting og det, der er værre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Single mand: Glem din højre hånd - og få fat et det perfekte sexlegetøj her

Jeg ser mig selv som en helt almindelig, fornuftig mand, med et udfordrende fuldtidsarbejde, gode venner og sunde fritidsinteresser. Jeg har ikke nogen kæreste i øjeblikket, men har været i flere længerevarende forhold, som alle sluttede på en fornuftig måde. Men det er aldrig noget, jeg har delt med nogle af mine tidligere kærester, fordi jeg har skammet mig så meget over det. Men nu presser det sig mere og mere på.Jeg ved dog ikke en gang, hvordan jeg skal få prøvet det af.

Hvad gør man med sådan nogle stygge tanker?

D.G.

Kære D.G.

Lad mig understrege med det samme, at der absolut ikke er noget galt med dig, og dine tanker er ikke ”stygge”. Der er masser af mennesker – både mænd og kvinder – der tænder på og udlever seksuel dominans, og det er helt okay, så længe det er med samtykke fra den anden part.

For mange handler det om, at de måske i deres hverdag har et liv, hvor de skal være den kontrollerende og have styr på tingene (på arbejdet, på hjemmefronten, over for deres børn etc.), og så bruger de det at være underdanig (eller submissiv, som man også kalder det), som en form for ventil, hvor de bare fuldstændig kan slippe kontrollen og overlade magten til en anden. Hvor de ikke skal tænke på noget som helst selv. Og det kan være et stort turn on seksuelt.

Læs også: Sex- og samlivsbrevkassen: Smørelsen mangler

Og det er der heldigvis råd for. Der findes flere forskellige klubber, hvor der er både kvinder og mænd, der har lyst til at dominere andre. Hvis du søger på BDSM (der er en sammentrækning af Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme) på nettet, vil du finde links til de forskellige steder. Mange af klubberne har specielle intro-aftener, netop til personer som dig, der er ny inden for feltet, men som gerne vil lære mere og udforske det område. Og det foregår i trygge og fortrolige rammer, med ligesindede som dig selv, der ikke ser dig som en særling eller synes, der er noget at skamme sig over, men som anerkender deres lyster og udlever dem sammen.

Jeg synes bare, du skal kaste dig ud i det og se, om det er noget, der giver dig tilfredsstillelse. Og hvem ved – det kan være, du måske ligefrem møder din kommende partner i det univers? Jeg ønsker dig held og lykke med udforskningen af din længe ventede fantasi.

De bedste hilsener Helle

Sponsoreret indhold