Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg vil prøve flere

31. maj 2019 Af Helle Hartz. Foto: Panthermedia.
Hvordan får man sagt til sin partner, at man godt kunne tænke sig at være sammen med andre mænd? Sex- og samlivsekspert Helle Hartz giver her sit bedste bud.

Jeg vil prøve flere

Jeg er en kvinde på 57 år, der har været sammen med min mand i 25 år. Vores børn er fløjet fra reden og vi har det alt i alt meget godt – også seksuelt. Men jeg savner alligevel lidt ekstra på det område. Jeg har længe gået med en fantasi om at være sammen med flere mænd, men jeg vil jo ikke være min mand utro, og ville gerne have ham med som en af partnerne. Men det er lige det med at få det sagt til ham, uden at han tror, at jeg ikke er vild med ham (mere). For det er jeg skam. Hvordan får jeg det sagt til ham uden at såre ham?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

G.J.

Prøv også: Få gang i sexlivet med dette sexspil

Kære G.J.

Det kan være svært at bringe nye elementer på banen, når man har kendt hinanden længe, så det skal nok gøres lidt gelinde, som du også selv fornemmer her. Jeg tror ikke, du kommer til at såre din mand ved at tage emnet op. Da I allerede har et velfungerende sexliv, må man formode, at din mand også hviler så meget i sig selv, at han ikke hører det som en klage, men mere som det, det jo også er – lidt fornyelse og ekstra ”sovs” i jeres sexliv.

Læs også: Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg har mistet lysten til min mand

Jeg synes, du skal tage en snak med din mand, men du kan jo vende den om og spørge ham, om der er noget nyt, han kunne tænke sig i jeres sexliv – om han har nogle fantasier, han gerne vil prøve af. På den måde giver du ham serveretten og signalerer samtidig, at du er åben over for nye lege. Måske viser det sig, at han også render rundt med et par idéer oppe i ærmet. Og hvis du er rigtig heldig, kunne det jo være, at en af dem var den samme som din.

Hvis det viser sig, at han også er med på at prøve noget nyt, kunne I overveje at gå i en swingerklub. Her er der som regel god mulighed for at finde sammen med andre – både singler og par – som gerne vil lege, og hvor der ikke er nogen ”forpligtelser”, så alle ligesom er på samme side, og ingen får følelser i klemme, hvis det f.eks. ender med at I er sammen med flere mænd (eller kvinder?). Jeg håber, I får mange gode stunder sammen fremover med nye og frække oplevelser.

De bedste hilsener Helle

Se også: Sex- og samlivsbrevkassen: Jeg har kysset en anden mand

Sponsoreret indhold