Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Mit sexliv keder mig

10. januar 2017 Anne Kristensen
Foto: Pantherstock
Man behøver ikke at have været sammen i mange år, før gassen kan gå af ballonen, og det seksuelle bliver rutine. I denne uges 'Sex & Samliv'-brevkasse i Ude og Hjemme svarer Helle på et spørgsmål fra en læser, der keder sig seksuelt i sit kun et år ”lange” forhold. Se Helles svar her.
kedeligt sexliv

Ny brevkasse i Ude og Hjemme

Brevkassen på de nye 'Sex & Samliv'-sider i Ude og Hjemme bestyres af Helle Hartz. Hun har en fortid som redaktør på det erotiske magasin Tidens Kvinder og besvarer spørgsmål om alt inden for kærlighed, parforhold, erotik og sex.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Send dit spørgsmål til følgende adresse: Ude og Hjemme, Sex- og samlivsbrevkassen, Havneholmen 33, 1561 København V.

Eller send det i en email til: [email protected] (Skriv 'Sex & Samliv' i emnefeltet).

Fortvivlet læser: Mit sexliv keder mig

Min kæreste og jeg har været sammen i et år nu, og det går egentlig godt. Han er god til forspillet og til at ligge og nusse bagefter, og det er jeg rigtig glad for. Men selve samlejet er altså ved at blive lidt rutine: Det foregår ALTID på samme måde. I hvert fald ender det med det samme: nemlig bagfra med mig på alle fire. Vi kan godt starte i missionærstillingen eller i ske, men på et tidspunkt ender vi altid i doggystyle. Han siger, at han bedst kan lide det på den måde – og så snakker vi ikke mere om det. Skal jeg bare respektere, at det er sådan, han har det bedst med, eller skal jeg prøve at få lidt variation ind her? Og hvordan gør jeg det? Jeg er begyndt at kede mig...

Marianne

Tip: Skru op for erotikken med dette testvindende brætspil for par, som du kan købe her >>

Helles svar til Marianne

Kære Marianne

For mig lyder det, som om I ikke er helt gode til at kommunikere sammen, da du skriver, at ”så snakker I ikke mere om det”. Kommunikation er alfa og omega i et parforhold – både i dagligdagen og på lagnerne. Det kan godt være, din kæreste bedst kan lide at tage dig bagfra, men han burde også være lydhør over for dine ønsker, da det at være intime sammen jo gerne skulle være en fælles oplevelse, hvor begge parter nyder lige meget. Men han er jo heller ikke tankelæser, så hvis du går rundt og føler dig utilfreds, må du også gøre ham opmærksom på det, så han kan gøre noget ved det. Jeg vil derfor opfordre dig til at tage en mere seriøs snak med din kæreste, hvor du bringer det på bane. Tag udgangspunkt i dig selv, og fortæl ham, hvad du godt kan lide. Hvis du synes, det er en svær snak at tage, kan du opfinde en lille leg, hvor I begge skriver f.eks. fem sedler med en fantasi, et ønske eller en stilling, som I godt kunne tænke jer. Læg dem i en lille æske, og træk så en tilfældig seddel op, når I skal have sex, og lad jer inspirere af den. Det kan medføre en række nye og spændende oplevelser og måske også en god og konstruktiv snak bagefter, når I ligger og nusser. Held og lykke med det.

De bedste hilsener Helle

Fortvivlet læser: Jeg kan ikke få orgasme

Følg med på de nye temasider 'Sex & Samliv' i Ude og Hjemme, hvor du foruden brevkassen også finder frække fortællinger samt nyttig viden om sex og samliv. Det nye nummer af Ude og Hjemme er på gaden onsdag den 11. januar 2017.

10 typiske drømme - og hvad de betyder:

10 drømme - og deres betydning

Sponsoreret indhold