Kærlighed

Sex og samlivsbrevkassen: Smørelsen mangler

12. april 2019 af: Helle Hartz
Foto: Panthermedia.
En mand i 70 erne har et dejligt og aktivt sexliv med sin jævnaldrene kæreste, men han er bekymret for om, hun har mistet lysten til ham...
Ælde ægtepar

Smørelsen mangler

Jeg er en mand på 73 år, der har været sammen med en dame på 69 i nogle år. Vi er begge enker, men fandt kærligheden for nogle år siden, og vi har det godt sammen. Da vi mødte hinanden, oplevede vi begge en opblomstring i vores intime liv sammen og har haft mange dejlige stunder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om vi er oppe i årene begge to, har lysten bestemt ikke fejlet noget. Det gør den i og for sig stadig ikke, men jeg har bemærket, at hun ikke bliver så våd forneden mere, som hun gjorde i starten. Og det gør mig bekymret for, om det er fordi, hun ikke har lyst til mig mere? Jeg vil jo heller ikke gøre skade på hende, når vi er sammen, men ved ikke helt, hvordan jeg skal gribe det an. Har du nogle idéer?

Mvh. I.P.

Læs også: Sex og samlivsbrevkassen: Jeg har kysset en anden mand

Kære I.P.

Hvor er det dejligt at høre, at du har fundet kærligheden i din alder, og at I er så glade for hinanden. Og at I samtidig har et aktivt sexliv, er jo bare med til at gøre det hele lidt dejligere. Mange kvinder oplever tørhed i skeden, når de bliver ældre, på grund af, at de producerer færre hormoner, der ellers er med til at holde slimhinderne fugtige. Men det betyder bestemt ikke, at de har mindre lyst. Så skal fysikken bare hjælpes lidt på vej, for at opnå fuld nydelse. Og i dette tilfælde vil jeg anbefale jer at bruge glidecreme. Det er et helt uskadeligt og meget effektivt hjælpemiddel mod tørhed, og det føles meget naturligt som kvindes egen smørelse.

Hvis du er bekymret for, om hun vil blive stødt over, at du bringer glidecremen ind i jeres intimsfære, kan du starte med at introducere det som massageolie, hvilket det også kan bruges til, og så kan du lige så diskret ”liste” noget ned på hende længere nede. Det tror jeg, hun vil opleve som noget dejligt, og så er der jo ingen grænser for alle de dejlige fornøjelser, I kan have sammen.

Hun kan også bruge det på dig, hvis hun stimulerer din penis. Det er der mange mænd, som synes er ophidsende og frækt. I kan købe glidecreme på apoteket, og det findes i både en vand- og oliebaseret udgave. Den oliebaserede er lidt mere tyk i konsistensen og mere drøj i brug – det er sådan set bare en smagssag, hvad man kan lide. Rigtig god fornøjelse.

De bedste hilsener Helle

Sponsoreret indhold