Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Vi vil have flere børn

20. september 2019 af Helle Hartz, foto: Panthermedia
Ægteparret, der skriver til Helle Hartz, har tre børn, og vil gerne have flere. De er dog kommet i tvivl, da deres nærmeste omgivelser fraråder dem det. Læs her, hvad Helle svarer.
Familie med mange børn

Min mand og jeg har altid gerne villet have en stor familie. Vi har allerede nu tre børn og elsker dem alle lige højt. Vi bor et stykke uden for den nærmeste store by, og vi har både plads og økonomi til at få flere børn, men når vi snakker med vores venner og familie om det, fraråder de os det og synes, vi er gale, hvis vi vælger at få flere børn, fordi de tror, at vi så kører helt død i det.

Selv mener vi, at vi er unge, friske og stærke, og vi elsker børn, så hvorfor ikke? Hvad tænker du om det?

Hilsen storfamilien

Læs også: Få eller mange børn? Skal du have et enebarn eller et fodboldhold

Kære storfamilien

Jeg synes, I skal ignorere, hvad andre synes, og gøre lige, hvad I har lyst til. Folk har så mange meninger om det med børn: Hvis man ikke har nogen, spørger de, hvornår man skal have dem. Når man har fået det første, spørger de, hvornår de skal have søskende, og har man flere, mener de, at så er det rigeligt. Men det må være dem, der har børnene, der ved, hvad der er bedst for dem. Som du selv skriver, er I virkelig glade for børn, og I har både overskuddet og økonomien til det, så se I bare at få produceret et helt lille fodboldhold, hvis det er det, I har lyst til det.

Tip: Skru op for erotikken med dette testvindende brætspil for par, som du kan købe her >>

Den eneste ting, jeg dog lige vil minde jer om, er, at I husker hinanden i alt det her, så der ikke går 100 % bleskifte, madpakker og skole/hjem-samtaler i den. Mange børn kan godt komme til at stjæle meget af jeres privatliv, så værn om hinanden og vær kærlige ved hinanden i dagligdagen, selv om det bare et med et ekstra kys på kinden eller et kærligt klap bagi.

Held og lykke med det.

De bedste hilsener Helle

Læs også: Sådan undgår du rivaliserende søskende

Sponsoreret indhold