Kærlighed

Sex- og samlivsbrevkassen: Vores venindes mand flirter

1. juni 2018 af Helle Hartz, Foto: Panthermedia
Nogle veninder er bekymret over venindens mand, der flirter når hun ikke er i nærheden. Hvad skal de gøre? Læs ekspertens svar her..

Min venindes mand flirter

Vi er nogle veninder, der er lidt urolige over vores fælles veninde. Hun mødte for et stykke tid siden en mand, som hun er meget forelsket i. De er kærester og virker rigtig glade for hinanden. Når vi har mødt ham, har han altid været sød og rar, og han virker også meget forelsket i vores veninde. Men når hun ikke har været i nærheden, har han tydeligt flirtet med os andre og spurgt nogle af os, om vi ville mødes med ham.

Det har vi selvfølgelig alle afvist, men vi er ret overraskede over det og har snakket om, hvad det egentlig er, han vil med vores veninde, hvis han så tydeligt flirter med (og måske endda dater) andre kvinder. Vi vil ikke gøre vores veninde ked af det, men synes samtidig, at hun da burde vide, hvad han laver bag hendes ryg.

Hilsen veninderne

Læs også: Uenighed om utroskab

Kære veninderne

Jeg forstår jeres omsorg for jeres veninde, og selvfølgelig vil I ikke have, at hun bliver behandlet dårligt eller ført bag lyset. Men det er svært at vide, hvad der ligger til grund for hans handlinger, og hvad de to måske måtte have af aftaler, som I ikke kender til. Samtidig kan det måske også skabe en unødig bekymring hos hende, hvis I siger det, som på længere sigt kan skade et forhold, der kunne blive rigtig godt.

Tal med ham

Jeg synes, at hvis I skal gøre noget, skal I tale med manden i første omgang. Spørg ham, hvorfor han flirter med jer, og hvorfor han vil mødes med jer uden hende. På den måde får han muligheden for at forklare, hvad det handler om, og I kan samtidig fortælle ham, at I er utrygge ved det, han gør. Og så kan I jo holde et vågent øje med jeres veninde og se, hvordan og om hun trives sammen med manden. Hvis hun pludselig virker ulykkelig eller lignende, kan I spørge ind til det for at finde ud af, hvad der kunne være galt, og om det kunne være problemet. Jeg håber, det løser sig til alles bedste.

De bedste hilsener Helle

Sponsoreret indhold