Kærlighed

Vi er kun gode sammen i sengen

25. april 2020 Helle Hartz Foto: Panthermedia
Tina og hendes kæreste skændes hele tiden. Det er kun i sengen, de kan enes. Skal de blive sammen?

Hej brevkasse.
Jeg har været sammen med min kæreste i snart et år, og på mange områder er det helt fantastisk. Specielt det seksuelle er det bedste vi begge har oplevet sammen. Vi er begge i starten af 30’erne og har begge et par forhold bag os, som var opslidende og kedelige rent seksuelt, så det er som om vi har fundet en sjæleven i hinanden og vi eksperimenterer og leger meget i sengen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Problemet er bare, at uden for sengen er vi ikke et særlig godt match. Vi skændes det meste af tiden og er generelt uenige om alt og vil nogle helt forskellige ting – både i hverdagen og på længere sigt. Jeg har overvejet, om vi bare skulle være bollevenner i stedet, men på et eller andet plan føler vi os forbundet til hinanden, og måske er vi begge to bange for at ende som to ensomme singler. Tror du, det er noget, der kan ændre sig?
Hilsen Tina

Kære Tina
Lysten, begæret og kærligheden skulle gerne gå hånd i hånd i et parforhold, men det lyder som at der er en skævvridning mellem din kæreste og dig. Nogle mennesker oplever at møde en, de bliver voldsomt seksuelt tiltrukket af, og hvor den del af det går op i en højere enhed. Men hvor det desværre viser sig, at det kun er på det område, at der er et match, og man på alle andre planer ikke kan finde det samme fodslaw.

Et godt parforhold bygger på mange andre ting end sex, og desværre lyder det ikke til, at det er tilfældet for jer. Selv om du føler dig forelsket i ham, vil det sikkert ende med, at også de seksuelle følelser damper af, netop fordi I skændes så meget uden for soveværelset. Derfor vil jeg heller ikke råde dig til at fortsætte med ham, bare som elsker. Jeg tror det vil føre en masse skuffelser med sig og trække pinen i langdrag.

Du er i starten af 30’erne og har hele livet foran dig. Muligheden for at ende som ”ensom single” tror jeg er forsvindende lille og jeg tror du har masser af muligheder for at møde en partner, der matcher dig både seksuelt, personligt og mentalt, når du lige har rystet fjerene og fået ham du er sammen med nu ud af systemet. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med at finde den helt rette for dig.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Forelsket i min venindes bror

Sponsoreret indhold