Kærlighed

Vi har kedelig sex

4. oktober 2020 Helle Hartz Foto: Panthermedia
Lars har været gift i 8 år, og han keder sig i sengen. Han føler ikke hans kone gider forny sig seksuelt. Men er det egentlig kun hende, der er problemet her? Læs svaret her.

Jeg har meget lyst til sex, men det har min kone desværre ikke. Jeg har været gift med hende i snart 8 år og vi har 3 børn. Min kone siger, at hun bruger så meget energi på børnene, at hun ikke rigtig har overskud til sex. Det kan jeg sagtens forstå rent rationelt, men det ændrer jo ikke på mine tanker og fantasier. Og når vi så har sex, er det ofte lidt kedeligt og det samme, der sker. Det er lidt blevet det der typiske onsdags- og lørdagsknald nu. Jeg har skrevet alenlange mails og sms’er til hende om, hvad jeg efterlyser og tænder på, men det bliver ikke rigtigt imødekommet eller kommenteret på, og det frustrerer mig. Jeg har også lavet et sexspil med nogle kort, hvor man slår med en terning, men det er hun ikke særlig vild med og bruger den med det manglende overskud som undskyldning. Hun har sagt, at lysten nok skal komme tilbage, når børnene er blevet lidt større, men jeg har snart mistet troen på det. Jeg føler mig lidt som en løve i bur, og ved snart ikke, hvad jeg skal gøre.
Hilsen Lars

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Lars
Lige så velsignet det kan være at have børn, lige så hårdt kan det føles. Og I har da også hænderne fulde med hele 3 børn, så der er nok ikke noget at sige til, at din kone ikke har så meget overskud. Jeg er faktisk lidt ”imponeret” over, at I alligevel formår at have sex 1-2 gange om ugen, og hvis man sammenligner det med mange andre par, så er det noget over ”normalen”, i forhold til det jeg hører fra andre småbørnsfamilier.

Sådan som jeg ser problemet, så er det jo ikke sådan, at din kone ikke har lyst til sex, men at du synes, den sex I har er kedelig. Men jeg bliver nødt til at vende spejlet mod dig. For sådan som du beskriver det, handler det i høj grad om dine behov og dine lyster, og hvad du gerne vil have, og ikke så meget om din kones. Hver gang du bringer alle dine forslag og sms’er på banen, vil din kone opleve det som endnu et krav, oveni i alle de andre, hun skal klare hver dag, og så kan jeg godt forstå, at hun bliver (ekstra) træt. Så jeg tror du skal prøve at vende det hele lidt på hovedet. Lyst og nydelse går to veje, og lige nu er dit fokus ene og alene på, hvad du får (eller ikke får). Men et nydelsesfyldt sexliv er ikke kun afhængigt af, hvad din kone giver dig, men også af, hvad du kan give hende, som du nyder at give. Hvad ophidser dig at gøre ved hende? Hvordan tænder du dig selv og gør dig selv liderlig ved at “bruge” hendes krop og hendes nydelse? Lige nu stikker dine fantasier og tanker af med dig, og som stjæler dit fokus og din opmærksomhed.

Tag en ordentlig snak om jeres sexliv, i stedet for bare at sende krav og lister, hvor I kommer til bunds i hver jeres lyster og behov, og så tror jeg, at dine tanker vil begynde at dreje sig i en anden retning, og at din kones lyster og ønsker også kommer på bordet. Men husk, at Rom blev ikke bygget på én dag, og din kone skal lige have lidt tid til at få energien tilbage, men så tror jeg også, at I begge kan få et dejligt og tilfredsstillende sexliv.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Jeg fantaserer om andre

Sponsoreret indhold