Kendte

Batman hilser på Silas baby

4. oktober 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Private
Silas Holst og Johannes Nymark havde taget deres lille baby med til Vild med Dans. Mens de to gange far dansede, var baby i garderoben – men far fik da tid til at skifte ble ind imellem dansetrinene.

Der var ikke mange, der lagde mærke til, at der vr en ny og helt lille gæst med ved aftenens Vild med Dans.

LÆS OGSÅ: Her er de private billeder

Men nu har den nybagte far, Johannes Nymark, selv røbet, at han og Silas baby var ude i garderoben, mens der blev danset.

Vores lille bebs

-Tusind tak for al støtten i går. Det var en stor aften og jeg kunne ikke være gladere - ikke mindst fordi vores lille bebs var med på sidelinjen:) Så et lille bleskift blev det også til hehe, skriver Johannes på Instagram til et skønt billede af sig selv, der skifter en ble.
Johannes Nymark i gang med bleskift i garderoben.Johannes og Silas blev fædre til en lille pige for 14 dage siden. Mor til deres lille pige er deres veninde Louise Sjødahl Mahnkopf, men om hun også var til dans, skriver Johannes ikke.

LÆS OGSÅ: Silas får en lur med baby

De bor alle fire i en villa i Brønshøj, som også er hjem for Silas hund, en British Bulldog, der hedder Batman. Silas har for nogle dage siden lagt et vidunderligt billede på Instagram, hvor Batman hilser på den lille ny pige. Eller som Silas skriver til billedet:

Batman siger godnat

-Storebror får lige sagt godnat til lillesøster.

Bleskift eller ej. Johannes Nymark oplevede fredag aften for første gang at slå sin mand, Silas, i Vild med Dans.

LÆS OGSÅ: Tine i voldsomt dansedrama

Johannes og Claudia Rex fik 24 point af dommerne, aftenens højeste pointantal, men Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedal blev aftenens nummer to med 19 point. Flot, flot høst i familien Nymark/Host, men med en uge håneret til Johannes.

'Vild med dans' har gjort Tine Baun til en bedre mor. Det fortæller hun her til MAMA.dk

Sponsoreret indhold