Kendte

Efter dårlige ører og barnegråd: Camillas overraskelse til familien

4. juni 2016 Foto: Thomas S. Laursen - Af Kristian Bo Eriksen
Det har været en presset periode for Camilla Framnes og hendes familie. Hendes yngste søn, Victor, har grædt og grædt og først nu, efter et par måneder lysner det. Så nu trænger hun og familien til at komme lidt væk.

-Jo tak, han har det meget bedre, siger Camilla Framnes om sin lille søn Victor, 11 mdr., der ellers i et par måneder har været plaget af ondt i ørene, og som derfor har grædt en del. Det er først nu, lægerne har fundet ud af, hvorfor han har været så plaget, og derfor først nu, at en rigtig behandling er sat i gang.

-Jeg synes VIRKELIG, vi trænger til at komme lidt hjemmefra ovenpå alt det sygdom, Victor som bare har grædt, og ja ALLE i familien har været presset under det hele, skriver Camilla på sin blog.

Derfor er hun og Kevin i fuld gang med at planlægge ene lille tur væk hjemmefra. Camilla vil helst prøve noget, de ikke har prøvet før, og nu har de også fundet en børneweekend, hvor det kan lade sig gøre. Ikke at den er helt perfekt.

LÆS OGSÅ: Dybt frustreret Camilla Framnes: Victor har grædt i månedsvis

-Desværre kommer Amalie ikke alligevel denne weekend, fordi hun skal på tur hjemme hos sin mor. Men er sikker på, hun også får en dejlig tur der. Men for alt skulle lykkes er det nød til at blive den weekend, forklarer Camilla på bloggen.

Har været under pres

-IHHH, hvor jeg bare glæder mig, det bliver så dejligt at komme ud og opleve noget nyt, komme væk fra alt det huslige og bare koble af med alle drengene.

-Det er så vigtigt at gøre sådanne ting synes jeg, og endnu mere når familien har været lidt under pres i en periode. Når man så har muligheden, så kan det puste helt nyt frisk liv i familien, og det gavner alle at komme lidt væk hjemmefra, skriver Camilla.

LÆS OGSÅ: Nadja Kaagh hylder sine to drenge: I har superkræfter

Planen er at tage på Aqua Akvarium og Dyrepark i Silkeborg, og indlogere hele familien på hotel en enkelt nat.

Krydser fingre for vejret

-Vi har aldrig været der, men glæder mig vildt meget til at skal afsted, samtidig glæder vi os vildt meget til at fortælle drengene, vi skal på tur, vi har ikke besluttet endnu, om vi først siger det, når vi kører hjemmefra lørdag morgen, det eneste de ved er, vi planlægger en overraskelse.

-Vi krydser fingre for godt vejr, og glæder os til at se en masse dyr, fodring, vandlegeplads, og vi er så heldige, der er Peter Pan show, når vi er der, skriver Camilla.

LÆS OGSÅ: Årgang 0: Stephanies smukke hilsen til sin mor og lillebror

-Så vi glæder os sindssygt meget, nu skal de sidste detaljer bare nusset lidt om, også er der bare tilbage at tælle ned til afgang. Faktisk så starter turen allerede for mig, fordi jeg hygger mig helt vildt med at planlægge og nusse lidt om detaljerne.

Sponsoreret indhold