Kendte

Efter endnu en katastrofe: Lina græd efter Fies exit

28. februar 2014 af Martin Hjort/StarPress, Foto: DR
For anden uge i træk var Lina tvunget til at vælge mellem sine egne, da der skulle sendes en hjem fra X Factor.

Tårerne trillede ned af kinderne på Lina efter kameraerne i DR Byens studie 5 var slukket. For anden uge i træk var hun tvunget til at vælge mellem sine egne, da der skulle sendes en ud af X Factor.

I sidste uge var det Mathias, der blev sendt hjem, mens det i dag var 16-årige Fie, der endnu engang var endt i farezonen, der måtte tage hjem til mor og far i Helsingør.

Efter showet var Lina meget klar i spyttet, da hun skulle forklare, hvorfor hun valgte, som hun gjorde.

- Vi må bare være ærlige og sige, at Fie ikke ramte den idag. Der var flere gange, også anden gang, at hun sang falskt. Der er noget at arbejde med. Men hun er altså også den, der er mest uprøvet.

- Men det var modbrydeligt at skulle vælge mellem sine egne. Det er aldrig nemt. Og at det er anden gang i træk, at jeg har to i farezonen, det giver godt nok stof til eftertanke.

Der var ikke meget gnist tilbage i Fie, da hun mødte Ude og Hjemme efter showet.

- Jeg har det egentlig fint nok. Der er jo ikke noget, jeg kan ændre nu, lød det slukøret fra hende.

- Men jeg stopper ikke med musik. Jeg vil heller ikke afvise, at jeg kan finde på at stille op i X Factor igen på et tidspunkt. Det har været en fanastisk oplevelse at være med.

Enighed blandt dommerne
Det var Lina, der selv måtte tage beslutningen om at sende Fie hjem. Men hendes dommerkollgaer, Remee og Blachman, var helt enige.

- Jeg forstår slet ikke, hvorfor du står her, Henriette. Du er en af dem, der har mest X Factor, lød det fra Remee, der derfor sendte Fie hjem.

Fordi dommerne har en indbyrdes regel om, at hvis der en af dem, der har to af sine egne i farezonen, så pegede Blachman - nødtvunget - på Henriette som hende, der skulle forlade showet.

- Jeg skal fuldstændig mod min vilje sende dig hjem, Henriette.
 

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dkHos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold