Kendte

Gravide Cellina Martinna: Jeg vil føde hjemme

21. maj 2016 Foto: Janus Nielsen/Kanal4 - Af Kristian Bo Eriksen
Cellina Martina fra De unge mødre er gravid og skal føde til oktober, og hun er slet ikke i tvivl. Fødslen skal foregå derhjemme. – Det er jeg sikker på, er det bedste for barnet, siger hun.

-Jeg tror, det er det bedste for barnet. Så jeg vil føde hjemme, når jeg skal føde til oktober, siger Cellina Martinna.

-Jeg drømte også om en hjemmefødsel, da jeg fik Milan for 2 år siden. Men dengang sagde de, at det ikke var så godt for en førstegangsfødende. Men det har altid været en drøm, og nu skal det være.

LÆS OGSÅ: Cellinas dobbelte glæde: Fødselsdag og ny baby på vej

Hun fortæller, at fødslen af Milan i sin tid gik uden komplikationer.

-Det var en helt naturlig fødsel. Uden smertestillende, og jeg tog da også hjem få timer efter fødslen, for jeg havde bare lyst til at være hjemme hos mig selv og så selv få gang i amningen. Jeg syntes, det var underligt at være på et sygehus. I mine øjne er et sygehus for de syge, siger hun.

Melanie skal tage imodInstagramhttps://www.instagram.com/cellinamartinna/

For Cellina Martinna er det vigtigt, at hendes kommende fødsel bliver rolig og naturlig. Hun vil da gerne have hjælp fra en jordemoder, men håber at kunne klare det meste selv. Selvfølgelig med hjælp fra dem, hun holder af.

-Min mand, Mikkel, og min søster, Melanie, skal helt sikkert være med. Jeg kunne godt tænke mig, at det var Melanie, der tog imod. Og så måske min bedstemor, for jeg vil gerne have en til at hjælpe med nogle ingefærklude under selve fødslen, fortæller Cellina Martinna.

LÆS OGSÅ: Nu er Katherina 28 kilo lettere: Jeg vil tabe 17 kilo mere

Hun har indtil videre under sin graviditet været plaget meget af kvalme, og den er endnu ikke overstået. Så sent som fredag skrev Cellina Martinna på :

Jeg har kun lyst til vandmelon og sodavand

-Ja, undskyld mit ynk, men hvad fanden sker der for, at jeg stadig ikke kan gå ud og handle, uden at få den vildeste kvalme over seriøst ALLE madvarer?!

-Det eneste jeg bare havde lidt lyst til, var en vandmelon og sodavand. Hvor er jeg bare træt af, at have det sådan her.. Jeg går ind i 18. uge i morgen, og jeg har haft kvalme/været utilpas lige siden 3. uge. Hvor er det bare noget rigtig lort, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes lykkelig for sit nye liv: Jeg har været så ked af det

Cellina Martinna har termin den 29. oktober. Hun skal have en dreng, og du kan følge med i hendes liv på Instagram eller i De unge mødre på Kanal4.

Sponsoreret indhold