Kendte

Jeanette fra ”Gift ved første blik” har fundet kærligheden

18. marts 2016 af Karin Heurlin. Foto: Gregers overvad
Jeanette blev gift for åben skærm i DR-programmet Gift ved første blik. Eksperimentet mislykkedes. Hendes ægtemand trak sig under programmet, og det hele endte med skilsmisse. Men for et halvt år siden stødte hun ind i kærligheden helt uden eksperternes hjælp.

Seerne var med, da Jeanette Rafn blev gift med Lars i DR-programmet ”Gift ved første blik”. De var også med på bryllupsrejsen. Indtil da så det lovende ud. Som om, kærlighedseksperimentet ville lykkes. Eksperter havde nøje udvalgt Jeanette og Lars til at være det helt rigtige match, og på bryllupsrejsen gik de hånd i hånd og sendte hinanden smil og lune blikke.

LÆS OGSÅ: Johan mistede kæreste og ven: Christel fik mig til at elske igen

Endte med skilsmisse

Men følelserne stak ikke så dybt, som det umiddelbart så ud på tv. Lars trak hånden til sig. Faktisk trak han sig pludselig fra hele tv-konceptet, som gik ud på, at de nygifte skulle bo sammen efter bryllupsrejsen. Lars flyttede hurtigt fra Jeanette hjem til sig selv, og selv om Jeanette kæmpede for at give det få uger gamle forhold en chance, var der ikke meget at gøre.

Programmet endte med skilsmisse.

LÆS OGSÅ: Louise levede et dobbeltliv

– Jeg blev faktisk overrasket over al den fokus. Flere har spurgt mig, hvordan jeg kunne forsvare Lars. Men jeg var jo slet ikke sur på ham. Jeg forstod ham og respekterede ham, siger Jeanette med en helt anden gnist i stemmen, end den man hørte i tv-programmet.

Livet går godt for den kønne klinikassistent fra Silkeborg.

Mødtes ved en fejl

– Jeg er faktisk der lige nu, hvor jeg ønskede at være, da jeg meldte mig til programmet. Man kan sige, at jeg fik det, jeg ville, bare med lidt forsinkelse.

Lige nu er Jeanette ved at pakke flyttekasser og gøre klar til, at en nyt kapitel skal begynde. Hun har nemlig mødt en mand, som hun uden en snert af tvivl gerne vil dele hverdagen med. Det er et halvt år siden, hun fandt kærligheden. Denne gang gjorde hun det helt på egen hånd, uden ekspertenes hjælp. Faktisk var det nærmest ved en fejl.

LÆS OGSÅ: Komikeren Sofie Hagen: Jeg er smuk og tyk

Læs hele Jeanettes kærlighedshistorie i Ude og Hjemme nr. 12, der udkommer tirsdag den 22. marts 2016.

Sponsoreret indhold