Kendte

Katherina fra 'De unge mødre': Jaloux på Camilla Framnes

1. august 2016 Anne Kristensen
Katherina Pedersen fra ’De unge mødre’ er fuld af både beundring og misundelse, når det kommer til en anden af Kanal 4-seriens store stjerner – nemlig Camilla Framnes.

I Ude og Hjemme nr. 30, som er på gaden 27. juli-2. august 2016, er der et stort tema om Camilla Framnes fra ’De unge mødre’, som har tabt sig hele 76 kilo og i bladet giver sine bedste slankeråd og slankeopskrifter.

Og Camilla Framnes’ imponerende vægttab imponerer blandt andre Katherina Pedersen, som også medvirker i ’De unge mødre’ og ligesom Camilla har kæmpet i årevis mod kiloene.

Camilla Framnes: Jeg har fået botox

Camilla Framnes: Derfor fik jeg nye bryster

Camilla er megasej!

Katherina har således læst temasiderne om Camilla Framnes i Ude og Hjemme og roser sin ’De unge mødre'-kollega til skyerne på sin blog:

- Selvom jeg har tabt mig sindsygt mange kg over flere gange/flere år … så læser jeg gerne andres solskinshistorier, og håber at finde ny inspiration. Selvom jeg godt ved at startskuddet for Camillas vedkommende kom i ’De Unge Mødres Drøm 1’, så følger jeg stadig med og syntes at hendes forvandling er megasej!

Camilla Framnes mødte sit store idol: Tårerne løb

Misundelig over Camillas viljestyrke

Katherina lægger dog heller ikke skjul på, at hun også er misundelig over Camilla Framnes’ viljestyrke:

- Jeg misunder Camillas store viljestyrke! Det er ingen hemmelighed!! Jeg er jaloux, men må også minde migselv om at alle menneskers historier er forskellige. Efter min førstefødtes død i 2003, har jeg lidt af et ustabilt emotionelt spisemønster. Det er svært at leve med, men jeg giver IKKE op! Det vil bare tage længere tid, og mens tiden passere forbi vil jeg lære mere om migselv, og samle inspiration fra verdenen omkring mig. Jeg syntes at Camilla er utrolig sej hvad det her angår..! 76 kg..! Tillykke med det flotte vægttab!, skriver Katherina, der selvfølgelig allerede har prøvet en af Camilla Framnes’ opskrifter fra bladet.

Her er Camilla Framnes' 13 bedste slankeråd:

Camilla Framnes: Her er mine 13 bedste slankeråd

Sponsoreret indhold