Kendte

Louise Mieritz: min søn er mit livs højdepunkt

12. oktober 2012 af Martin Hjort/Starpress
Vild med dans-stjernen, skuespilleren Louise Mieritz, fortæller, at det var hendes livs højdepunkt, da hun fik sin søn. Hun afslører også sit drømmeferiested og hvilken person, hun helst ville byde op til en tango.

I Vild med dans danner skuespilleren Louise Mieritz par med Silas Holst, der danser med for femte gang.
Her svarer hun på fem skarpe spørgsmål.

Har du set de flotte billeder af alle deltagerne, fra sæsonen skød i gang? Ellers så klik her og se med!

Hvad er dit livs højdepunkt?
Hver dag med min søn, der er tre og et halvt år. Han lærer mig nye sider af mig selv hver dag. Det er det mest udviklende projekt, jeg nogensinde har været en del af at have sådan en søn. Det kan godt være, at man har nogle forestillinger om, hvordan man vil være som mor, inden man bliver det. Men man finder ud af, at man ikke kan søsætte sådan et blive-mor-projekt og vide, hvordan det vil gå.

Hvem er dit forbillede indenfor dit fag?
Ricky Gervais. Han er komiker, men det er jeg jo også. Det han laver i Extras og The Office, er rigtig godt skuespil. Jeg er vild med ham. Han er fantastisk.

Hvad er dit drømmeferiested?
Jeg er ret pjattet med sommer i Danmark. Vi tager som oftest i sommerhus. I vintermånederne kan vi så godt finde på at tage udenfor landets grænser.

Læs også, hvorfor Vild med dans-kollegaen Rasmus Nøhr var så tilfreds med at få Karina Frimodt som partner

Hvad er det dummeste, du nogensinde har gjort?
Det synes jeg ikke rigtig, jeg kan sige, for jeg dyrker jo det pinlige. Jeg elsker og omfavner det pinlige. Apropos Ricky Gervais. Det hører med til livet at være dum og pinlig, så jeg kan ikke rigtig fremhæve noget.

Hvilken person - levende eller død - ville du allerhelst byde op til tango?
Jesus. Så kunne han hjælpe mig med at afmystificere hele sin eksisens. Så kunne han fortælle mig, om han virkelig fandtes, hvad det var, han havde gang i - og om han virkelig var søn af en tømrer.

Disse par blev kærester under Vild med Dans

Under optagelserne til Vild med Dans er det sket mere end én gang, at en dansende duo er blevet kærester. Se hvordan det gik nogle af de kærestepar, som fandt sammen under Vild med Dans, i galleriet nedenfor.

Sponsoreret indhold