Kendte

Madi fra Mit Publikum: Kønsskifteoperation må vente

7. november 2013 af Redaktionen, foto: DR
55-årige Madi Kruse Madsen fra Hillerød hed engang Morten, men valgte at skifte køn og navn. I går kunne man se hende i programmet ’Mit Publikum’, hvor hun søgte svar på, hvorvidt hun skulle få foretaget en kønsskifteoperation. Hun fik aldrig noget svar, men betragter sin medvirken i programmet som et kærligt spark i røven – og hun har udskudt en eventuel operation på ubestemt tid.

- Skal jeg få foretaget en kønsskifteoperation? Sådan spurgte Madi sit publikum i DR-programmet Mit publikum, som blev sendt onsdag aften.

Fik aldrig et svar

Madi fik aldrig et svar. Publikum valgte i stedet at give hende en række råd, som skulle give hende ro og overskud til selv at træffe den endelig beslutning.

Publikums råd

Publikum rådede Madi til at få en bedre boligsituation - eventuelt gøre mere ud af sit hjem. De opfordrede desuden til at hun fandt sig et nyt job eller bar over med de kommentarer, som kunder og kollegaer kom med. Disse kommentarer gik på, at Madi levede som kvinde, selv om sygesikringsbeviset fortæller noget andet.

LÆS OGSÅ: Putte fra Singleliv er efter 10 måneders forhold single igen


Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Havde håbet på afklaring

Ude og Hjemme ringer til Madi for at høre, hvordan det er gået siden hende siden programmet blev optaget.
Selv om Madi naturligvis havde håbet på en endelig afklaring, er hun glad for sin medvirken i programmet og publikums råd.

Et spark i røven

Hun kalder selv oplevelsen for 'et spark i røven'. Et spark som har betydet at hun nu har sat sit hus til salg og begivet sig ud i en karriere som selvstændig erhvervsdrivende. Om ganske kort tid åbner hun således skønhedssalonen Body Beauty i Glostrup.

LÆS OGSÅ: Natascha Nikita scorer 10-taller og trodser psykologens dom

Kønnet sidder ikke mellem benene

Da Ude Og Hjemme spørger Madi, om hun efter sin medvirken i programmet er nået frem til en afklaring, tøver hun et øjeblik og siger så.

- Det er mere kompliceret end som så. Jeg mener ikke, at ens køn sidder mellem benene. Det er meget mere end det.

Svært at blive godkendt

Hun fortæller, at det i Danmark kun kan lade sig gøre at få foretaget et juridisk kønsskifte, når man har fået foretaget et kropsligt indgreb. Det kropslige indgreb er meget svært at blive godkendt til i Danmark - især når man ikke er helt ung længere. Under en samtale på sexologisk klinik sagde en psykolog uden tøven:

- Vi opererer jo ikke sådan nogle halvgamle transvestitter som dig.

Må selv betale operation

Madi mener, at det er vigtigt at give transkønnede mulighed for et juridisk kønsskifte og kæmper for, at der bliver indført ny lovgivningen om dette. Først når det juridiske er på plads, føler hun sig klar til at vurdere, om hun skal have foretaget operationen. Beslutter hun sig for at blive opereret, føler hun sig tvunget til at få det gjort i Thailand - og selv betale de 100.000 kr. det koster.

LÆS OGSÅ: Jessica Priscilla fra Mig og min mor skal giftes

En god veninde er bedre end en kæreste

På spørgsmålet om, hvorvidt hun har fundet kærligheden svarer Madi, at hun har haft en kæreste, men at det er sluttet igen. Hun fortæller, at de er blevet bedste veninder og tilføjer, at det da også bedre at have en god veninde end en kæreste.

Line Sofie fra De unge mødre valgte at gennemføre en kønsskifteoperation. Læs historierne her:

Line Sofie fra De unge mødre har skiftet køn og hedder nu Esben

Esben er blevet kærester med Lasse

Ny dokumentar olm Esben fra De unge mødre


Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!

Sponsoreret indhold