Kendte

Mette Blomsterberg: Jeg har let til tårer

5. oktober 2013 af Martin Hjort
Ude og Hjemmes Vild med dans-reporter har bemærket, at Mette Blomsterberg altid er så glad og postiv. Han er sikker på, at der må stikke noget bag, så han har haft fat i kagekonen.

Første gang jeg mødte Mette Blomsterberg, det var til pressemødet forud for Vild med dans. Altså mødte sådan rigtig. I virkeligheden, forstås. For jeg har da også været sammen med hende, når hun har stået i mit fjernsyn og tryllet den ene fanstastisk kage frem efter den anden. Ligesom du sikkert har.

LÆS OGSÅ: Mette Blomsterberg danser trods modstand fra DR

Der er en ting, jeg altid har tænkt meget over: Hun virker simpelthen så helt igennem skide sød. Altid glad, smilende og i godt humør. Og så kan hun lave kager, der smager, så englene synger (ja, jeg har smagt). Hvad mere kan man næsten forlange?

Men er det et tv-trick eller er hun ganske enkelt bare aldrig sur?

Jeg spurgte hende.

LÆS OGSÅ: STORT FOTOGALLERI: Kom med bag scenen på Vild med dans

- Jeg er ikke anderledes end alle andre mennesker, jeg kan sagtens blive sur, hvis der er ting, der skuffer mig eller gør mig ked af det, forklarede hun. Med et smil på læben, naturligvis. Ikke sådan et lumsk smil, der signalerede, at hun var i gang med en lille hvid løgn. Jeg tror på hende.

- Jeg har faktisk let til tåre. Både når jeg bliver sur eller ked af det, men også hvis jeg bliver meget glad. Men generelt er jeg bare et menneske, der forsøger at se positivt på livet. Den livsglæde, jeg har, det er det bedste, jeg har fået med hjemmefra.

LÆS OGSÅ: Så dyr var Mette Blomsterbergs kage

Vil ikke bruge tid på negativitet
En anden der altid er i godt humør, det er Mads Vad. Ligesom Blomsterberg er han også altid glad og smilende.

Det har Dorte Tonnesen Sørensen også bemærket. Da jeg gav Jer, læserne, muligheden for at stille et spørgsmål til en af danserne på facebook, skrev hun, at hun gerne ville spørge danseren, hvordan han altid bevarer det gode humør? Et rigtig godt spørgsmål, synes jeg. Så jeg stillede det videre til Mads.

Opskriften virker til at være enkel.

- Jeg har simpelthen besluttet mig for, at jeg ikke vil bruge min tid på negativitet, sagde han og forsikrede, at det ikke bare var et 'tv-trick'.

- Sådan er jeg også, når jeg ikke er på tv. Den man ser på tv, er også den jeg er, når jeg ikke er på tv.

LÆS OGSÅ: Mød The Antonelli Orchestra

Det handler om at beslutte sig for at se positivt på tingene, fortalte han.

- Jeg har selvfølgelig også dårlige dage, men jeg synes ikke, at jeg får noget godt ud af det, hvis man går rundt og er negativ.

Populære historie om de kendte

Sarona fra Singleliv føler sig forfulgt af eks-kæresten Samuel.

Læs historien her >>
Jette fra Mig og min mor har tabt sig 35 kilo efter fedmeoperation.

Læs historien her >>

Sandra fra Ekstremt fed kunne ikke holde sit vægttab - nu er hun igen for tyk.

Læs hvorfor her >>Der var masser af kendte på den røde løber til jubilæumsprogrammet i fredags. Se alle billederne nedenfor.

Sponsoreret indhold