Kendte

Romantisk Vild med dans-bryllup: Pinligt at fri på tv

28. marts 2016 Foto: Thomas Laursen - Af Kristian Bo Eriksen
Katrine Bonde og Noam Halby er blev gift ved et romantisk bryllup, der blev fejret på Lungholm Gods. Under brylluppet røbede Noam, at han faktisk synes, det er pinligt, at han friede for åben skærm på Go’ Morgen Danmark.

- Det var lidt pinligt, så jeg stod og krummede tæer, siger den ny slåede brudgom, Noam Halby til tv2.dk om dengang, han i oktober 2013 friede til Katrine Bonde på Go’ Morgen Danmark.

Han og hans partner fra Vild med dans tilbage i 2009, Katrine Bonde, blev ifølge tv2.dk gift i lørdags ved et superromantisk bryllup i Klosterkirken i Nykøbing Falster. Festen blev holdt på Lungholm Gods ved Rødby.

LÆS OGSÅ: Pointrekorder i Vild med Dans

Noam friede for et års tid siden på direkte morgen-tv, og under bryllupsfesten var det faktisk ham selv, der viste en video af den mindeværdige morgen. Ikke til Noams udelte fornøjelse for den ellers lykkelige brudgom.

Jer er meget lykkelig

- Hun var færdig af grin over det. Det var alle, for det er jo ret sjovt. En ting er, at vi har det på video, første gang vi så hinanden. Noget andet er, at jeg var så kikset at fri på fjernsynet, siger Noam til TV2.

Katrine og Noam mødte hinanden, da de dannede par i dansekonkurrencen. Selve konkurrencen klarede de udmærket, men røg ud i uge fem efter om dans med Silas og Malena Bellafonte. Til gengæld har to’s forhold holdt noget længere, og nu er de så blevet gift.

LÆS OGSÅ: Samba blev min død

- Det var fuldstændig overvældende, og jeg er meget lykkelig. Katrine har det på samme måde – vi har ret mange tømmermænd, siger Noam til tv2.dk og fortæller, at brylluppet stort set forløb, som den slags nu gør. Det var fyldt med taler og sjove indslag.

Forældre til Milas

- Emmelie de Forest sang to sange. Og så sang Kirsten Siggaard, som er Katrines Gudmor, sin sang, fra da hun var med i Melodi Grand Prix. Og så sang Kirsten og jeg faktisk også en Johnny DeLuxe-sang sammen. Det var stort, siger Noam Halby til TV2.

I følge Folketidende.dk deltog også danserne Michael Olesen og Thomas Evers Poulsen i brylluppet.

For snart fire år siden blev Noam og Katrine forældre til deres søn, Milas. Noam har i forvejen en søn, Rasmus, på 23.

LÆS OGSÅ: Ammede sin søster lille dreng: Vild debat på Facebook

Danseren Katrine Bonde deltog senest i Vild med Dans i 2014, hvor hun dannede par med komikeren Thomas Wivel.

Sponsoreret indhold