Kendte

Sådan er Lines private liv

28. september 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Morten Mejnecke og Claus Poulsen
Line Kruse, 39, har travlt med dansetræning, Vild med Dans hver fredag og arbejdet som skuespiller. Lige for tiden i krimiserien Bedraget, som DR sender til næste år. Men for Line er det ikke det hele. Når danseskoene er lagt til side, kjolen hængt tilbage på bøjlen, er hun i sit private liv mor til 4 spillevende og somme tider krævende børn.
Line Kruse, 39, har fire børn, der også skal være tid til.  Carl Alfred, 7, den yngste Ingeborg Sofie, 2, Karen Marie, 9 og Peter Valdemar, 4.
Line Kruse, 39, har fire børn, der også skal være tid til. Carl Alfred, 7, den yngste Ingeborg Sofie, 2, Karen Marie, 9 og Peter Valdemar, 4.

-Det er fantastisk. Men det er også uforudsigeligt og kræver meget planlægning, siger Vild med Dans-deltageren Line Kruse, 39, om det at være mor.

LÆS OGSÅ: Stor sejr til Paprika

Hun er mor til 4 børn i alderen fra 2 til 9 år, og det kræver sin kvinde at holde styre på tropperne, for Karen Marie, 9, Carl Alfred, 7, Peter Valdemar, 4, og den yngste Ingeborg Sofie, 2, er en flok aktive børn.

Der var fuld gang i børnene, da Ude og Hjemme mødte dem. Fulde af energi, nysgerrige, drillesyge, men også fokuserede, når der skulle tages billeder. Jo, fire skønne charmetrolde.

Ældst af fire børn

-Jeg sørger for at få købt ind og lavet så meget mad som muligt i løbet af dagen. Sidst på eftermiddagen er det børnene, det gælder, siger Line.

Hun vidste allerede tidligt, at hun ville have børn. Line er selv vokset op som den ældste af fire søskende, og hun har altid tænkt, at det var passende med en flok på fire. Hun ville også gerne have børnene tidligt, men var dog 28, inden hun fik sit første barn.
Der er fuld fart på Line Kruse. Både sammen med dansepartneren Michael Olesen og privat.


Da havde hun allerede længe været sammen med sin mand, manuskriptforfatteren og filminstruktøren Anders Thomas Jensen, 42, som er far til hendes 4 børn. De to blev kærester, allerede da Line gik i gymnasiet, men blev først gift for seks år siden.

Line mener, at børnene er med til at styrke forholdet mellem hende og hendes mand. For som hun forklarer. Der er ingen andre, der ligesom en selv, bare kan sidde og se på børnene, mens man tænker, "de her børn er bare fantastiske".

Mobbet som barn

Line Kruse er så småt ved at blive kendt som tv-danser. Men hun debuterede allerede som barneskuespiller i filmen Skyggen af Emma fra 1988. Mest kendt er Line nok for rollen som Krummes storesøster, Stine, i de første tre Krummefilm tilbage i begyndelsen af 90'erne. Hun var ikke ret gammel, da hun blev kendt, og det var da hyggeligt. Men kunne også give problemer.

LÆS OGSÅ: De nyeste billeder af Silas baby

-Da jeg var 12-13 år gammel, havde jeg måske lidt svært ved at finde ud af det med drenge og piger. Det fungerede ikke så godt i den klasse, jeg gik i, og da jeg blev kendt for at være med i film, blev jeg mobbet af de andre.

-Til sidst var det så slemt, at jeg måtte bytte klasse. Det hjalp.

-Men ellers synes jeg, det var en kæmpegave at komme med i krumme-filmene. Jeg fik en ekstra familie. Når jeg møder Laus Høyby, er det som at møde en bror, jeg ikke ser så tit. Det er skønt. Og det samme gælder de andre, Dick Kaysø (krummefar), Karen-Lise Mynster (krummemor), og jeg bliver helt stolt, når jeg hører Lukas Graham (Grunk) synge.

LÆS OGSÅ: Prins Henriks ven færdig

Som voksen har Line været i med i mange film. Senest Den Skaldede Frisør og MGP Missionen.

Danser så det bløder

-Det er først og fremmest for sjov, at jeg sagde ja til Vild med Dans. Det er hårdt. Vi træner, så det bløder, når jeg tager skoene af. Mine fødder er fulde af vabler, og min krop brokker sig. Det er svært at danse, men det er let at få det sjovt, siger Line Kruse, der er fuld af ros til sin dansepartner, Michael Olesen.

-Michael er en meget tålmodig dansepartner, der gør mig i godt humør, siger hun.

Sponsoreret indhold