Kendte

Sandra stopper i De unge mødre

26. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Morten Mejnecke
- Jeg har mødt utrolig mange dejlige mennesker, forklarer Sandra Jespersen fra De ung Mødre, samtidig med, at hun fortæller, at det er slut i tv-serien.

Mest læste artikler på udeoghjemme.dk

-Jeg synes, det kan være hårdt, at blive fulgt så tæt. Folk går jo virkelig i dybden med deres kommentarer. Både på nettet, og når man møder dem, siger Sandra Jespersen, 20.

-Og da Timos far ikke er så stor en fan af De unge Mødre, besluttede jeg at stoppe, siger hun.

LÆS OGSÅ: Nadja: Jeg har det bedre

Men det har ikke kun været dårligt at være med i De unge Mødre.

-Det har været en skøn oplevelse, og jeg har mødt utroligt mange dejlige mennesker, skriver Sandra på Facebook.

Snart i vuggestue

Hun stopper på et tidspunkt, hvor tingene går stærkt for hende. Timo bliver et år om knap to måneder, og han skal snart starte i vuggestue.

-Det går så hurtigt. Lige nu er jeg på barsel, men skal i gang med at søge arbejde. Jeg har god erfaring med hjemmehjælp, så mon ikke, jeg finder noget.

LÆS OGSÅ: Nanna tilbage i De unge Mødre

Sandra havde ellers håbet, at hun skulle starte på frisørskolen. Hun havde da også søgt, men det glippede i denne omgang.

-Jeg søger igen til maj. Hvis jeg så kommer ind denne gang, starter uddannelsen til juni, siger Sandra, som satser på at blive frisør.

-Det er bare det, jeg vil være.

Fødselsdags-sæson

Sandra nåede at være med i to sæsoner af den populære serie. Men sæson 20 bliver uden Sandra Jespersen.

LÆS OGSÅ: Sandra har tabt sig 30 kilo

Til gengæld lover Kanal 4, at det nok skal blive en god og interessant sæson, der starter straks i det nye år. Det er nemlig 10 år siden De unge Mødre startede, og tv-selskabet vil gøre alt, for at den kommende fødselsdagssæson bliver rigtig spændende.

Sponsoreret indhold