Kendte

Spurven flyver videre

13. oktober 2013 af Martin Hjort
Allan Simonsen strøg endnu engang - trods absolut bundpoint hos dommerne - suverænt videre i Vild med dans.

Dommerne gjorde, hvad de kunne for at sende fodboldlegenden, Allan Simonsen, ud af Vild med dans. Men seerne ville det anderledes.

Populære historie om de kendte

Sarona fra Singleliv føler sig forfulgt af eks-kæresten Samuel.

Læs historien her >>
Jette fra Mig og min mor har tabt sig 35 kilo efter fedmeoperation.

Læs historien her >>

Sandra fra Ekstremt fed kunne ikke holde sit vægttab - nu er hun igen for tyk.

Læs hvorfor her >>

Endnu engang strøg "Spurven fra Vejle", som Allan Simonsen kaldes, videre i konkurrencen - uden at være i nærheden af omdansen. Faktisk var han den første, der blev nævnt, da værterne Sarah Grünewald og Claus Elming læste navnene på dem, der var gået videre, op.

Dommerne Jens Werner, Britt Bendixen og Nicolaj Hübbe var særdeles harske i deres kritik af fodboldlegenden.

- Jeg har ondt af dig. Det er pokkers at skulle gøre noget, man ikke har så meget talent for, lød det blandt andet fra Britt Bendixen, mens Jens Werner var helt ude på gulvet for, på bedste skolemestermanér, at rette på Europas bedste fodboldspiller anno 1977.

Efter showet var Jens Werner anderledes positiv overfor fodboldlegenden.

- I vores rolle skal vi være ærlige. Der er stor forskel på være ærlig og så at svine ham til. Det er ganske uværdigt, at folk er svinske overfor ham, siger han.

- Allan er skide vigtig for programmet. Det vi i dommerpanelet skal, det er, at vi vurderer det faglige i dansen. Men vi ved jo udemærket godt, at det er et underholdningsprogram - og at det er seerne, der bestemmer.

Uendelig glad
Hovedpersonen selv var meget ydmyg over den store støtte fra seerne.

- Jeg er uendeligt glad for støtten. Det varmer helt vanvittigt.

- Jeg er godt klar over, at jeg ikke er den bedste danser. Jeg føler også stadig tydeligt, at jeg er udenfor min komfortzone, men jeg gør, hvad jeg kan. Det er skønt, at det påskønnes, siger han, inden han bemærker, at det går fremad. Trods alt.

- Jeg lagde mærke til, at dommerne gav os ét point mere i denne uge i forhold til sidste uge. Jeg ved godt, at det kun er ét point, men det er en fremgang. Det er det, jeg forholder mig til.

Afklaret taber
Det var skuespiller Carlotte Fich, der måtte forlade showet efter at have været i omdans mod Thomas Ernst og Malene Østergaard. Selvom hun var ked af ikke at skulle stå på Danmarks største dansegulv fremover, så var hun rimeligt afklaret efter showet.

- Jeg har jo hele tiden vist, at det endte på et tidspunkt, så jeg har det faktisk helt fint med det, sagde hun og fortalte, at den kommende tid skal bruges på det band, hun synger i.

- Jeg kan forhåbentlig få tid til at booke nogle jobs. Det har jeg ikke haft så meget tid til i den seneste tid.

Se alle de 12 par i Vild med Dans 2013 nedenfor

Sponsoreret indhold